Webinar Leefstijl en overgang

Webinar 4 Open over de overgang

Voeding en leefstijl zijn belangrijke factoren als je in de overgang bent. Wil je hier meer over weten? Neem dan deel aan ons vierde webinar over de overgang op 31 oktober van 16 tot 17.30 uur.

Monique Adema, overgangsconsulent, trapt af met een inleiding over de invloed van voeding en leefstijl op de overgang. In de pauze doen we een kahootquiz. Daarna gaan we in gesprek met een panel. Je kunt daar je vragen kwijt aan Monique Adema, actrices/ervaringsdeskundigen Isa Hoes en Medina Schuurman en CNV-voorzitter Danielle Woestenberg. Evelien de Bruijn is onze host.

We hopen je te zien in ons webinar! Ook niet-leden kunnen zich aanmelden, dus stuur dit bericht door naar bijvoorbeeld je collega of je vriendin. En natuurlijk zijn ook werkgevers van harte welkom! Onder de deelnemers verloten we trouwens drie leuke leefstijlpakketten. Dus zorg dat je erbij bent!

Praat mee over de overgang

Wil jij je verhaal over de overgang delen met anderen? Heb je tips of juist vragen? Meld je dan aan voor onze groep over de overgang en praat mee.

  • Stel al je vragen rondom de overgang
  • Deel je eigen ervaring
  • Praat met ons mee