Schouder aan schouder

CNV is de collega die je helpt.

Toenemende werkdruk, problemen op de werkvloer of weer uitstel van salarisverhoging. We krijgen hier allemaal wel eens mee te maken. Vaak voelt het alsof je er alleen voor staat. Zelfs kleine tegenslagen kunnen grote gevolgen hebben voor je werkplezier. CNV is een bond die zich inzet voor jouw belang. Wij onderhandelen voor jouw salaris, helpen je met de kleine lettertjes in je contract en bieden een helpende hand. Maar ook als het goed gaat op je werk zijn er tal van voordelen bij een lidmaatschap van CNV. Lees meer over de voordelen en ontdek waarom jij onmisbaar bent als lid van de vakbond.

De Vakbond, wat houdt dat in?

CNV is dé vakbond voor mensen in de publieke sector: het onderwijs, de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Ben jij werkzaam in een van deze sectoren, dan kunnen wij jou helpen met alle onderwerpen rondom jouw werk en inkomen. Met jouw rol in de publieke sector zorg jij voor Nederland. Wij als CNV zorgen graag voor jou. De vakbond zet zich dag en nacht in voor jouw belangen door te onderhandelen met jouw werkgever over een beter salaris, daarnaast verzorgen wij juridische hulp als je er alleen niet meer uit komt. Zowel op werk- als in privé situaties.

Ook als het goed gaat heb je voordeel bij een lidmaatschap, wat dacht je van korting op je zorgverzekering? En workshops en themadagen met collega’s werkzaam binnen jouw sector. Ook bieden we graag advies over je salaris, contract of loopbaan. Zelfs voor je belastingsopgaven bieden we graag hulp.

Hoe meer mensen lid worden van CNV hoe sterker we staan tijdens de cao-onderhandelingen met jouw werkgever.

Dagelijks zorg jij voor een beter Nederland. Wij zorgen voor jou.

Laat je stem horen en word ook lid!

Samen staan we sterker.

  • Samen voor betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit

Word lid en kies je cadeau

Met jouw CNV-lidmaatschap ontvang je een cadeaubon naar keuzen. Welk welkomstgeschenk kies jij?

Bol.com bon t.w.v. €25

Met een bol.com cadeaubon krijg je niet één, maar miljoenen cadeaus. Kies zelf een thema en een waarde. Voor elke gelegenheid een passende cadeaubon.

Huis & Tuin bon t.w.v €25

Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in heel Nederland. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen

Een boekenbon t.w.v. €25

Met de Nederlandse Boekenbon krijg je een wereld aan boeken cadeau!

Actievoorwaarden

  • Studenten zijn uitgesloten van deze actie.
  • Je ontvangt jouw welkomstgeschenk de maand na jouw inschrijving.