Schouder aan schouder

CNV is er voor je

Toenemende werkdruk, problemen op de werkvloer of weer uitstel van salarisverhoging. Heb jij hiermee te maken? Dan kan het voelen alsof je er alleen voor staat. Hoe klein een tegenslag ook is, het kan van grote invloed zijn op je werkplezier. CNV is een vakbond die zich inzet voor jouw belang. Wij onderhandelen voor jou over je salaris, helpen je met de kleine lettertjes in je contract en bieden een helpende hand. Ook als het goed gaat op je werk profiteer je van tal van voordelen met een lidmaatschap van CNV. Lees meer over de voordelen.

De vakbond, wat houdt dat in?

CNV is dé vakbond voor mensen in de publieke sector. We zijn er voor iedereen in het onderwijs, bij de overheid, bij de publieke diensten en in de zorg- en welzijnsbranche. Ben jij werkzaam in een van deze sectoren? Dan helpen wij jou graag bij alle onderwerpen rondom werk en inkomen. Want met jouw rol in de publieke sector zorg jij voor Nederland. Wij, als CNV, zorgen graag voor jou. De vakbond zet zich dag en nacht in voor jouw belangen door te onderhandelen met jouw werkgever over bijvoorbeeld een beter salaris. Daarnaast zorgen wij voor juridische hulp als je er alleen niet uitkomt. Zowel op het werk als in privésituaties.

Ook als het goed gaat, heb je voordeel bij een lidmaatschap. Wat dacht je van korting op je zorgverzekering? En workshops en themadagen met collega’s, die werken in dezelfde sector als jijzelf? Ook bieden we je advies over je contract en loopbaan. Zelfs voor je belastingaangifte kun je onze hulp inschakelen.

Dagelijks zorg jij voor een beter Nederland. Wij zorgen voor jou. En hoe meer mensen lid worden van CNV, hoe sterker we staan tijdens de cao-onderhandelingen met jouw werkgever. Word daarom ook lid!

Laat je stem horen en word ook lid!

Samen staan we sterker.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit

Word lid en kies je cadeau

Met jouw CNV-lidmaatschap ontvang je een cadeaubon naar keuze. Welk welkomstgeschenk kies jij?

Bol.com-bon t.w.v. € 25,-

Met een bol.com-cadeaubon kies je niet uit één, maar uit miljoenen cadeaus.

Huis & Tuin bon-t.w.v. € 25,-

Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij meer dan 2.500 woonwinkels en tuincentra in heel Nederland. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal, prachtige planten en bloemen.

Een boekenbon t.w.v. € 25,-

Met de Nederlandse Boekenbon krijg je een wereld aan boeken cadeau!

Actievoorwaarden

  • Studenten zijn uitgesloten van deze actie.
  • Je ontvangt jouw welkomstgeschenk de maand na jouw inschrijving.
  • Als nieuw lid ben je verplicht om minimaal één jaar lid te blijven, met een opzegtermijn van drie maanden.
  • Indien nodig word je na inschrijving gebeld om je gegevens te controleren.