Het CNV staat naast je. Word lid!

Of je nu werkt in het onderwijs, de zorg of als pakketjesbezorger: de afgelopen maanden heb jij Nederland draaiende gehouden. Jij bent en blijft onmisbaar. Het CNV wil jouw verhaal zichtbaar maken en ervoor zorgen dat de politiek meer investeert in essentiële beroepen. Wij willen dat de politiek meer investeert in jou. Het CNV staat naast je.

In deze moeilijke tijd werk je extra hard en je werkgever wil dat je flexibel bent. Overuren draaien lijkt de normaalste zaak van de wereld.  Iedereen doet een beroep op je. Je probeert alle ballen hoog te houden en dat lukt je ook nog. Maar het voelt of je je patiënten of leerlingen te kort doet.

Intussen zitten steeds meer collega’s ziek thuis en neemt de werkdruk alleen maar toe. Je krijgt wel waardering, maar soms lijkt het of je op je tandvlees loopt. Hoe lang trek je dat nog? Wanneer val jij uit?

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Want het CNV staat naast je. Altijd. Wij vinden het belangrijk dat jij je werk kunt blijven doen en gezond blijft. En die waardering mag zich ook vertalen in een hogere beloning, goede arbeidsvoorwaarden, hulp bij je professionele ontwikkeling en ondersteuning als het tegenzit. Daar vechten wij voor!

Dagelijks zorg jij voor een beter Nederland. Wij zorgen voor jou!

Word lid en kies je cadeau

Met jouw CNV-lidmaatschap ontvang je een boek of boekenbon. Welk welkomstgeschenk kies jij?

• Dit wordt jouw jaar
"Met dit boek stel je doelen die je blijvend motiveren. Je leert slimme technieken en gaat van dromen naar dóen."

• Wat doen goede leraren anders?
"Vraag je je af of je een goede leraar bent? Is niet zo belangrijk. Als je maar beter wordt!"

• Tommie in gesprek
"Een boek vol inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg."

• De ideale ambtenaar
"Ronald Derks en Bas van Leeuwen beschrijven in De ideale ambtenaar hoe de rol van ambtenaar in de afgelopen decennia enorm is veranderd."

• Een boekenbon t.w.v. €25

 

Actievoorwaarden
  • Studenten zijn uitgesloten van deze actie.
  • Je ontvangt jouw welkomstgeschenk de maand na jouw inschrijving.

Ja, ik sluit me ook aan!