Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CNV themadag “Actualiteit, Cultuur en Leiderschap”

10 oktober 2019 @ 09:15 - 17:00

Zoals eerder al aangekondigd, wordt op 10 oktober 2019 namens de Landelijke Groep Financiën, de landelijke CNV themadag gehouden, gecombineerd met een Algemene Ledenvergadering (ALV).

Deze themadag wordt gehouden in “De Burght”, Godfried van Rhenenlaan 2, 8325 EX Vollenhove.

De reiskosten kunnen gedeclareerd worden bij ons CNV. Om de kosten te beperken is er wel het uitdrukkelijke verzoek, voor degenen die met de auto komen, zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden/carpoolen.

Zoals gezegd zal op deze dag ook een ALV worden gehouden. Dit betekent dan ook dat jullie, na aanvraag, buitengewoon verlof verleend zal worden om deze dag bij te wonen.

Het is gelukt om in drie aansprekende personen uit te nodigen, die een interessante lezing zullen houden over actuele onderwerpen.

De eerste spreker is “onze” plv. SG Han van Gelder die ons meer vertelt over het actuele thema “Cultuur en Leiderschap”. De tweede spreker is CNV-bestuurder Bart Schnoor. Hij zal ons meenemen in het onderwerp IKB en mogelijk ook over Wnra en de aanloop naar de nieuwe CAO.
Tenslotte zal er nog een inspirerend betoog worden gehouden door Edwin de Wolf. Een verhaal over moed, toewijding en uitzonderlijke veerkracht.

We hopen er op deze manier, met een gevarieerd programma met verschillende en actuele onderwerpen, in te slagen om jullie een mooie en inspirerende CNV-dag aan te kunnen bieden.

Om jullie in de gelegenheid te stellen om dit mooie programma bij te wonen, wordt de inschrijvingstermijn verlengd. Als het aan jullie aandacht is ontsnapt of je bent vergeten je aan te melden dan is er nog een herkansing. Mis het niet!

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden kan via: Fin@cnv.nl

Tot ziens op 10 oktober 2019 in Vollenhove.

Met vriendelijke groet,

Namens de CNV regiogroepen Noord en Oost (afd. Financiën),
De voorbereidingscommissie:
Harry Pap
Jos Kienhuis
Henk de Boer
Nico Bouwhuijsen
Vragen? Stel ze via FIN@CNV.NL

Gegevens

Datum:
10 oktober 2019
Tijd:
09:15 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

De Burght
Godfried van Rhenenlaan 2
Vollenhove, 8325 EX Nederland
+ Google Maps