Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Platform Noord-Holland Noord & Eemnes High Tea

juni 13 @ 13:00 - 16:00

Speciaal voor de vrouwelijke leden van CNV Vakmensen en CNV Connectief organiseert platform Noord-Holland Noord en Eemnes van CNV Vakmensen, tezamen met Senioren Noord-Holland van CNV Connectief (voorheen Overheid, Publieke zaken, Zorg & Welzijn en Onderwijs), een aangename middag waarbij u eerst een bos bloemen kunt plukken en aansluitend daarna kunt genieten van een heerlijke High Tea.

Datum: donderdag, 13 juni 2019
Programma:

  • Inloop/ontvangst: 13.00 uur
  • Uitleg over de zorgboerderij: 13.30 uur
  • Aanvang bloemplukken: plm. 13.50 uur
  • High tea: plm. 15.00 uur
  • Afloop: plm. 16.00 uur
  • Locatie: Zorgboerderij “Blij op de Boerderij”,
    Keinsmerweg 88 a, 1756 CE ’t Zand

Beschrijving:
De High Tea bestaat uit thee en/of koffie met huisgemaakte taart, diverse oud-hollandse koekjes, chocolade, een sapje, en als toetje een glaasje tokkelroom met slagroom.

Tijdens de High Tea zal Jannemarie Vergunst (beleidsadviseur senioren, zorg & Welzijn bij CNV Connectief) een vertelling geven over een interessant onderwerp. Het onderwerp is nog een verrassing. Dat verklappen we nu niet.

Voor deze gebeurtenis hebben wij een toepasselijke plek gevonden, namelijk de Pluktuin “tuin-kriebelszzz” in ’t Zand. Deze pluktuin is een onderdeel van Zorgboerderij “Blij op de boerderij”, is opgezet en wordt onderhouden door deelnemers van de zorgboerderij. Deze locatie past geheel in de visie van het CNV, namelijk: sociaal en maatschappelijk betrokkenheid.

Op de pluktuin kunt u uw eigen boeket samenstellen. U plukt de bloemen die u mooi vindt en maakt daar een boeket van. Alle soorten bloemen mogen geplukt worden. U mag zelf kiezen. Er staan meer dan 150 soorten. Vind u het moeilijk om zelf een boeket te maken, dan doen de medewerkers van de pluktuin dit graag voor u.

Deelname/aanmelding:
Het deelname aan dit bloemenfestijn is geheel gratis, maar het is wel noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Wacht daar niet te lang mee, want het maximum van 40 deelnemers is zo bereikt! Daarenboven mag u uw vriendin of een andere vrouwelijke belangstellende (zus, buurvrouw e.d.) ook mee-nemen. Vanzelfsprekend ook uw partner.

Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Vol = vol
Indien deelname, na uw aanmelding, niet meer mogelijk is, laten wij het u weten.

Voor dit bloemenfestijn kunt zich aanmelden door het antwoordformulier vóór 3 juni 2019:
• e-mailen naar: busje44@gmail.com onder vermelding van “pluktuin” met vermelding van uw naam, adres, aantal personen en welke cnv-bond;
• door het ingevulde antwoordformulier in te scannen of te fotograferen en digitaal versturen naar: busje44@gmail.com
• telefonisch: 06 54 99 02 01;
• door het invullen en opsturen van het bijgevoegde aanmeldingsformulier naar:

CNV Vakmensen, Platform Noord-Holland Noord en Eemnes
t.a.v. dhr. J. Wagner
Herman van de Berghstraat 44
2025 GS Haarlem

Na uw aanmelding ontvangt u géén bevestiging, want wij rekenen op uw komst.

Voor dit bloemenfestijn is wel een voorbehoud van toepassing, namelijk: Mocht het op donderdag 13 juni slecht weer of regenachtig zijn, dan wordt dit bloemenfestijn verschoven naar donderdag 20 juni. In dat geval zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen. Wij hebben hier wel uw e-mailadres of telefoonnummer voor nodig.

Mocht u zich aangemeld hebben en onverhoopt toch niet kunnen komen, dan verzoeken wij u, graag uiterlijk één dag voor de aanvang van deze bijeenkomst, om u af te melden via het genoemde e-mailadres of telefoonnummer zodat we iemand van de reservelijst kunnen uitnodigen.

U bent van harte welkom en wij zien u graag verschijnen.
Wij hopen u te ontmoeten op deze bijeenkomst!

Gegevens

Datum:
juni 13
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

Zorgboerderij “Blij op de Boerderij”
Keinsmerweg 88A
't Zand, Nederland
+ Google Maps