Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Senioren ledenbijeenkomst ‘s Hertogenbosch-Tilburg

8 oktober 2019 @ 10:00 - 15:00

Datum: dinsdag 8 oktober 2019
Tijd: 10.00 uur tot 15.00 uur. Inloop vanaf 09.45 uur.
Plaats: Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel, Helftheuvelpassage 115, ’s-Hertogenbosch.
Aanmelden: https://denbosch08102019.eventbrite.nl
Kosten: voor leden € 5 en voor uw partner ook € 5. Over te maken op rekening CNV Connectief NL62 RABO 0325 0520.50 o.v.v.: DBT08102019.
De aanmelding is pas definitief na het overmaken van de eigen bijdrage. Bij niet tijdige afzegging wordt de ledenbijdrage niet terugbetaald.

Voor wie is deze bijeenkomst?

De bijeenkomst is voor leden van het rayon ’s-Hertogenbosch-Tilburg Senioren CNV Onderwijs en leden van Senioren Connectief Overheid Publieke Diensten Zorg en Welzijn in de regio Den Bosch en Tilburg. Ook uw partner is van harte welkom.

Programma

09.45 uur met koffie en/ of thee met koek.

  • Welkom door de voorzitters van de rayonactiviteiten groep Jan van den Hogen en Huub van Ooijen van de plaatselijke groep Connectief OPDZW.
  • Lezing door Jan de Vries, voorzitter van CNV Connectief: Inkomen, wonen, zorg en welzijn. Onderwerpen waar we allemaal mee te maken hebben. U kunt natuurlijk ook vragen stellen!
  • Na de lezing besteden we aandacht aan de aanwezige jubilarissen.
  • Daarna is het tijd voor een aperitief en de koffietafel.
  • ’s Middags gaat de dag verder met het optreden van troubadour Jan van Til

Jan van Til troubadour

Wat is dat eigenlijk, een troubadour?`, vraag je je misschien af. Als troubadour kom ik op vele plekken door het hele land. Dat is een van de charmes van het vak. Je ontmoet veel groepen mensen, steeds weer in nieuwe omgevingen: theaters, kasteeltjes, trouwzalen, grote en kleinere schepen, pleinen, concertzalen, restaurants, cafés, huiskamers, tuinen, enz. Het is altijd een uitdaging om van elke gelegenheid weer een onvergetelijke gebeurtenis te maken door sfeer te brengen en door de juiste muziek te spelen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goed inspelen op de behoefte van het moment. Soms moet het stijlvol en met gevoel, een andere keer wil men gewoon gezellig mee kunnen zingen.
Om 15.00 uur sluiten Jan van den Hogen en Huub van Ooijen een hopelijk zeer geslaagde en gezellige dag af.

Informatie

Parkeren bij De Helftheuvel is gratis. Er geldt op alle dagen een blauwe parkeerzone, dus vergeet de parkeerschijf niet. Maximale parkeertijd is 3 uur. Voor meer informatie over (en eventueel ook aanmelden bij) de bijeenkomst kunt u contact opnemen met: Jacques Poulus, Palissade 32 5301 DC Zaltbommel, jacquespoulus@upcmail.nl. Jubilarissenvieringen worden georganiseerd door CNV Vakcentrale. Alle jubilarissen ontvangen hiervoor een aparte persoonlijke uitnodiging van CNV Vakcentrale. Tijdens de bijeenkomst op 8 oktober willen aan deze jubilarissen ook aandacht schenken maar alleen als u daar prijs op stelt. Jubilarissen die deze aandacht leuk vinden kunnen zich aanmelden bij jacquespoulus@upcmail.nl, 0418 516561.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Website:
https://denbosch08102019.eventbrite.nl

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Bedrag

€ 5 (voor leden)
€ 5 (voor niet leden)

Overige informatie

Locatie

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel
Helftheuvelpassage 115
's-Hertogenbosch, Nederland
+ Google Maps