Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Themadag Anders Actieven – Hoe maak ik het verschil?

8 november 2018 @ 10:00 - 16:15

Ontmoetingsdag / Themadag /  Jaarvergadering voor alle Anders Actieven van CNV Connectief donderdag 8 november 2018 van 10.00 tot 16.00 uur Zalencentrum Het Brandpunt (bij de Paaskerk), Oude Utrechtseweg 4a te Baarn

Op 8 november vindt de feestelijke themadag plaats van de Anders Actieven van CNV Connectief. Deze staat in het teken van het verschil dat jij voor jezelf én voor anderen maakt. Je kiest twee workshops, die je ’s middags wilt volgen: een theaterworkshop over hoe jij het verschil maakt, een workshop over het omgaan met strubbelingen in het dagelijkse leven en een workshop over mindset: hoe je overtuigingen en je manier van denken invloed hebben op hoe je in het leven staat.

In de ochtend vertelt Jan de Vries, voorzitter van CNV Connectief, hoe hij bij CNV Connectief het verschil maakt. Tijdens de themadag vinden ook de jaarvergaderingen plaats van de twee groepen Anders Actieven. De groepen uit Onderwijs en Overheid en Zorg luiden op feestelijke wijze de start van hun samengaan in.

Deze themadag is bedoeld voor iedereen die wegens problemen met de gezondheid of in de werksituatie anders actief is of misschien gaat worden. De deelnamekosten worden gedragen door CNV.

Programma themadag Anders Actieven

10.00 Ontvangst met koffie/thee en muziek
10.30 Welkom en opening door de dagvoorzitter, Zegert Klinkenberg
Kennismakingsspel – Flip Homburg
Hoe maak ik / CNV Connectief het verschil? – Jan de Vries, voorzitter CNV Connectief
Jaarvergaderingen:

 • Jaarvergadering CNV Onderwijs: opheffing
 • Jaarvergadering CNV Z&W en O&PD: opheffing
 • Jaarvergadering  CNV Ledengroep CNV Connectief: oprichting
 • Afscheid van vertrekkende bestuursleden
  12.00 Lunch en tijd voor ontmoetingen
  13.00 Kennismaking met de workshopgevers
  1e ronde workshops
  2e ronde workshops
  Terugkoppeling en afsluiting
  15.45 Informeel samenzijn met een hapje en drankje.
  16.15  Einde

Informatie over de workshops

Workshop 1: Workshop Theater Ik maak het verschil door Frannie Homburg
In deze workshop gaan we op een speelse manier op zoek naar hoe jij het verschil maakt. Ieder mens is uniek. Niemand heeft jouw stem, jouw houding, jouw expressie en emoties. Jij hebt de wereld iets te geven, gewoon in wie je bent.
Je hoeft in deze workshop geen ervaring met toneelspelen te hebben en geen teksten te leren. Het gaat om spelplezier, samenwerking, lol en een beetje durven.

Workshop 2:  Chronisch flexibel actief omgaan met de strubbelingen in het dagelijkse leven door Mo Landsman
Vind je het wel eens lastig om een zinvolle dagbesteding te vinden? Herken je het gevoel dat je even niet weet hoe de dag te beginnen? Of weet je niet hoe je bepaalde doelen of dromen kunt bereiken? Dan is deze workshop echt wat voor jou!
Met dit soort vragen heb ik ook geworsteld. In mijn zoektocht ben ik tot bepaalde inzichten gekomen en heb ik survivaltips bedacht. In deze workshop laat ik je aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen en kennis uit de positieve psychologie zien hoe je een eerste stap kunt maken om in actie te komen. Dit alles met een dosis humor en flexibiliteit. Mijn survivaltips zullen een leidraad vormen om samen actief (anders) bezig te gaan. Voor iedereen die zijn of haar leven wil updaten en/of op een andere, flexibele manier bezig wil met doelen, strubbelingen of dromen.
Website: www.chronisch-flexibel.nl

Workshop 3:     Mindset; breng jezelf verder

Je overtuigingen, denkstijl, mentaliteit, hebben grote invloed op hoe je in het leven staat en uitdagingen aangaat. Niet alleen talenten en vaardigheden zijn bepalend voor succeservaringen; ook je mindset is van grote invloed.  Met een positieve mindset haal je het beste uit jezelf.  Spreekt je dit aan ? In deze workshop geef ik je praktische tools en tips om tot een positieve mindset te komen.

Informatie themadag Anders Actieven

Wil je informatie over deze dag, dan kun je mailen naar: andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl.  Aanmelden kan hier. Als je je niet per website kunt aanmelden, dan mag dat per post naar: Flip Homburg, Hoogewei 44, 4464 AL Goes.

De stukken voor het gedeelte jaarvergadering worden per mail toegestuurd als je je per mail hebt aangemeld. Meld je je op een andere manier aan, dan liggen deze stukken bij de ingang van de zaal klaar.

Er is plaats voor 60 personen. Aanmeldingen worden behandeld naar volgorde van binnenkomst. De uiterste inschrijfdatum is 25 oktober 2018.

Reiskosten worden vergoed volgens de hiervoor geldende regeling van CNV Connectief.

Het Brandpunt is gevestigd aan de Oude Utrechtseweg 4a te Baarn. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf trein- en busstation Baarn ben je in slechts 5 minuten lopen bij Het Brandpunt.

Gegevens

Datum:
8 november 2018
Tijd:
10:00 - 16:15
Evenement Categorieën:
,

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Site:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

Zalencentrum Het Brandpunt
Oude Utrechtseweg 4a
Baarn, Nederland
+ Google Maps