Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging bedrijfsbezoek aan Urenco

21 november 2019 @ 14:50 - 17:00

Het Platform Twente organiseert opnieuw een bezoek aan het bekende bedrijf Urenco vanwege de enorme aanmeldingen voor 17 oktober. Na de ontvangst (koffie/thee) met een presentatie volgt de rondleiding in de fabriek SP5. De rondleiding duurt ca 60 minuten, einde bezoek ca 17.00 uur.

Datum : Donderdag 21 november 2019
Tijd : 14.50 uur
Locatie : Urenco
Adres : Drienemansweg 1 7601 PZ Almelo

Het bedrijfsbezoek aan URENCO is alléén toegankelijk voor personen die goed ter been zijn en die géén gebruik maken van hulpmiddelen (zoals stok, kruk, rollator o.i.d.).
Dit heeft te maken met veiligheidsvoorschriften op ons terrein en het feit dat er een wandeling, inclusief trappen, door de fabriek wordt gemaakt.
Tevens maak ik u erop attent dat er geen fototoestel of mobiele telefoon met camera mag worden meegenomen op het terrein.
Deze digitale media kunnen in een kluisje bij de Securitybalie in bewaring worden gegeven.
Gezien de zorgvuldige beveiliging van Urenco is het verplicht om uw gegevens bij Urenco bekend te laten zijn. Zij zullen dat ook controleren bij de security balie bij de ingang en via de overheid.

Hieronder de gegevens die zij nodig hebben.
Naam, Voornamen (eerste voluit), geboortedatum, geboorteplaats, nationaliteit, paspoortnr of ID kaart.

Vanwege die controle moeten de aanmeldingen uiterlijk 7 november bij mij binnen zijn. Aanmeldingen daarna worden niet meer aangenomen. Vanwege de benodigde gegevens kunnen aanmeldingen alleen via email gebeuren.

Opgave via email bij henk.grooters@hetnet.nl

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
14:50 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl