Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging netwerkbijeenkomst voor leden en niet leden

6 maart 2019 @ 16:15 - 20:30

Datum: woensdag 6 maart 2019
Tijd: 16.15 – 20.30 uur (inloop 16.00 uur)
Plaats: Brede School Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA Leiden
Aanmelden: https://nbleiden06032019.eventbrite.nl

Voor wie is deze netwerkbijeenkomst?
CNV Connectief (sector Onderwijs, sector Zorg & Welzijn en sector Overheid & Publieke Diensten) organiseert deze netwerkbijeenkomsten voor alle leden. Niet-leden zijn van harte welkom. Neem gerust een collega mee.

Waarom wil je deze bijeenkomst bijwonen?
We bieden je workshops aan waardoor jij je verder kunt ontwikkelen in je vak. Je ontmoet collega’s. Op 6 maart is er keuze uit de volgende workshops:

· Van werkdruk naar werkplezier
· Persoonlijke effectiviteit
· Psychische Kwetsbaarheid: een beetje gek of heel gewoon?

Programma
16.00 uur – Inloop met koffie en thee
16.15 uur – Welkom en opening, 1e ronde workshops
18.00 uur – Broodmaaltijd en gelegenheid tot informele ontmoeting
19.00 uur – 2e ronde workshops
20.30 uur – Afsluiting

Aanmelden
Stuur deze uitnodiging door naar geïnteresseerde collega’s en stagiaires. Meld je aan voor 28 februari via https://nbleiden06032019.eventbrite.nl. Geef ook de twee workshops van je keuze door. Deelname is gratis. Je
ontvangt een bewijs van deelname. Voor meer informatie: netwerkbijeenkomsten@cnv.nl

Workshop: Van werkdruk naar werkplezier.
Veel mensen in het onderwijs ervaren een hoge werkdruk. Tegelijkertijd bezorgt (een deel van) het werk hen veel plezier. Wat zorgt bij jou voor werkdruk en wat geeft je een prettig gevoel in wat je doet. Is dat nog in balans of vormt de hoeveelheid aan taken en verplichtingen een
bedreiging voor het werkplezier? Uit het boek ‘Van werkdruk naar werkplezier’ wordt gewerkt aan het druk hebben en druk voelen.
Angela Kouwenhoven, Workshopgever CNV Connectief eigenaar www.2be-have.nl

Workshop: Persoonlijke effectiviteit
Persoonlijke effectiviteit gaat om het optimaal besteden van de beschikbare tijd in je werk en in je privé leven. Het houdt in dat je de dingen doet waar jij goed in bent, waar je passie ligt en waar je energie van krijgt. Persoonlijke Effectiviteit is voor elk mens anders. De persoonlijke effectiviteit wordt beïnvloed door factoren als stress, relaties, samenwerking, assertiviteit, communicatie en organisatie van je beschikbare tijd.
In deze workshop gaan we op interactieve wijze samen op zoek naar datgene wat ons persoonlijk energie geeft. Aan de hand van een aantal vragen gaan we met elkaar in gesprek over onze eigen passie en hoe die eventueel kan worden ingezet om de persoonlijke doelen te behalen.
Bas van Dongen, workshopgever CNV Connectief

Workshop: Psychische Kwetsbaarheid: een beetje gek of heel gewoon?
“De verwarde man”, je excentrieke buurman, je dierbare of naaste: iedereen kan (tijdelijk) psychisch kwetsbaar zijn en hulp en begrip nodig hebben. Hoe ga jij daar mee om? Stigmatiseer jij (onbewust) ook? Deze onderwerpen en een persoonlijk (zelf)stigma-verhaal komen aan de orde in deze interactieve workshop.
Anne Arriëns, ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma

Informatie
Stuur deze uitnodiging door naar geïnteresseerde collega’s en stagiaires. Geef ook de twee workshops van je keuze door. Deelname is gratis. Je
ontvangt een bewijs van deelname.

 

Gegevens

Datum:
6 maart 2019
Tijd:
16:15 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl