Waarom lid worden?

Jij bent er voor anderen, wij zijn er voor jou.

Werken in de publieke sector, is werken voor anderen. In deze hectische omgeving wil je jezelf nog wel eens vergeten. Wij doen dat niet. CNV Connectief is dé vakbond voor mensen die (gaan) werken of hebben gewerkt in de publieke sector: het onderwijs, de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij zorgen ervoor dat jij met plezier je werk kunt doen. Dit doen we door goede arbeidsvoorwaarden af te spreken, door je te helpen bij je professionele ontwikkeling en er voor je te zijn als het tegenzit. Bovendien bieden we een groot netwerk waar je met en van elkaar leert.


Word ook lid van CNV Connectief. Wij zorgen voor:

  • Goede arbeidsvoorwaarden (cao)
  • Volledige rechtsbijstandsverzekering voor werk en privé
  • Gratis persoonlijk advies
  • Hulp en inspiratie bij beroepsinhoudelijke kwesties
  • Compleet magazine, e-zines en e-mailnieuwsbrieven
  • Themadagen, workshops en groot netwerk

CNV Connectief, de vakbond van iedereen.

De wereld om ons heen is in korte tijd snel veranderd. Doorwerken, thuis werken, of tijdelijk geen werk meer? Het brengt veel zorgen en twijfels met zich mee.

Het CNV staat in ieder geval naast je. Wij zetten graag onze kennis en expertise voor jou in. Door jouw vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen, zodat jij tijd hebt te focussen op andere zaken die voor jou belangrijk zijn.

  • Sluit je nu aan en ontvang een hygiënesleutel voor een veilige werk omgeving

We zijn er om elkaar te helpen.


Goede arbeidsvoorwaarden (cao)

Als lid kun je meebeslissen over je eigen arbeidsvoorwaarden. Dagelijks wordt er met werkgevers onderhandeld over zaken zoals je loon, pensioenregelingen en kinderopvang. Deze onderhandelingen leiden tot afspraken in de cao. Hoe meer leden, hoe sterker onze onderhandelingspositie bij de werkgevers.

Volledige rechtsbijstandsverzekering voor werk en privé

Als lid beschik je over een volledige rechtsbijstandsverzekering voor werk- én privézaken. Dit is uniek! Er is geen andere vakbond in Nederland met een complete rechtsbijstandsverzekering in het lidmaatschap. Je kunt bij ons terecht voor zowel vragen en conflicten over je werk en inkomen, als vragen en conflicten over privé zaken. Denk bij privézaken bijvoorbeeld aan een aanrijding, conflicten rond een aankoop of bij medische kwesties.

Gratis persoonlijk advies

Wij geven antwoord op jouw vragen over je salaris, contract of bijvoorbeeld vrije dagen. Als lid kun je bellen of chatten met deskundige medewerkers.

Hulp en inspiratie bij beroepsinhoudelijke kwesties

Hoe kun je je werk goed doen en hoe blijft het werk aantrekkelijk? Beroepsinhoud is alles waar je als werknemer dagelijks mee te maken hebt. Zoals wetgeving die je beroep beïnvloedt, (ethische) dilemma’s waar je in de praktijk tegenaan loopt, scholing, opleiding en soms ook agressie. CNV Connectief helpt je om beter voor jezelf te zorgen en voor jezelf op te komen.

Compleet magazine, e-zines en e-mailnieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw sector door het magazine, e-zines en nieuwsbrieven.

Seminars, themadagen en workshops

Blijf jezelf ontwikkelen. Als lid kun je deelnemen aan interessante themadagen en workshops. Daarbij vergroot je jouw netwerk en leer je direct van jouw collega’s.