Vacatures en stageplaatsen

Header-Image

Bij CNV Connectief werk je op het boeiende snijvlak van politiek en maatschappij en kom je op voor de belangen van ruim 125.000 leden die werken in het onderwijs, de zorg, bij de overheid of in de publieke sector.

En dat is zeker nu hard nodig: door flexwerk en de vergrijzing is de behoefte aan goede regelgeving rond werk en inkomen groter dan ooit. Jij kunt helpen het verschil te maken en meewerken aan een rechtvaardige samenleving.

Bekijk onze actuele vacatures

COMMUNICATIEADVISEUR/WOORDVOERDER VOOR 32-36 UUR PER WEEK.

Als communicatieadviseur bij CNV Connectief, ben je werkzaam in een zeer dynamische omgeving en houd je je bezig met thema’s in het hart van de actualiteit. CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor iedereen die werkt, gaat werken, werk zoekt of gewerkt heeft in de publieke sector. Samen met onze ruim 116.000 leden zetten we ons in voor goede arbeidsomstandigheden en -voorwaarden. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van rechtsbijstand als het tegenzit.

Lees hier de vacaturetekst

SENIOR MARKETEER VOOR 32-36 UUR PER WEEK.

Als senior marketeer bij CNV Connectief, ben je werkzaam in een zeer dynamische omgeving en houd je je bezig met thema’s in het hart van de actualiteit. CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor iedereen die werkt, gaat werken, werk zoekt of gewerkt heeft in de publieke sector. Samen met onze ruim 120.000 leden zetten we ons in voor goede arbeidsomstandigheden en -voorwaarden. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van rechtsbijstand als het tegenzit.

Lees hier de vacaturetekst

Bekijk onze actuele stageplaatsen

Meer informatie over stages?

Zijn er op dit moment geen stagevacatures of staat jouw studie er niet bij? Schroom niet om toch je cv naar ons te sturen. Op deze manier stel je jezelf alvast aan ons voor. Wij laten je zo snel mogelijk weten of er op korte termijn mogelijkheden zijn om voor CNV Connectief aan de slag te gaan.

Meer weten? Stuur een e-mail naar stagecoördinator Chaima el Kallachi c.elkallachi@cnv.nl of bel direct 06-22603444