Vacatures en stageplaatsen

Header-Image

Bij CNV Connectief werk je op het boeiende snijvlak van politiek en maatschappij en kom je op voor de belangen van ruim 112.000 leden die werken in het onderwijs, de zorg, bij de overheid of in de publieke sector.

En dat is zeker nu hard nodig: door flexwerk en de vergrijzing is de behoefte aan goede regelgeving rond werk en inkomen groter dan ooit. Jij kunt helpen het verschil te maken en meewerken aan een rechtvaardige samenleving.

Bekijk onze actuele vacatures

MANAGER MARKETING & COMMUNICATIE - VOOR 36 UUR PER WEEK

Als manager Marketing en Communicatie bij CNV Connectief, ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling met 20 medewerkers. Als manager Marketing en Communicatie en als MT-lid zorg je ervoor dat de inzet van marketing en communicatie maximaal bijdraagt aan het behalen van de gestelde organisatiedoelen.

Lees meer

TRAINER-ADVISEURS (TWEE VACATURES) 

  • VOOR 32 - 34 UUR PER WEEK - WERKGEBIED DRENTHE, FRIESLAND, GRONINGEN
  • VOOR 22 - 24 UUR PER WEEK - WERKGEBIED NOORD-HOLLAND

Als trainer-adviseur bij CNV Connectief houd je je bezig met het opleiden en trainen van medezeggenschaps- en ondernemingsraden en geef je invulling aan het versterken van de (mede)zeggenschap van leden en werkenden die lid zijn van een medezeggenschapsorgaan.

Lees meer

ONLINE MARKETEER - VOOR 32-36 UUR PER WEEK

Vind je het vanzelfsprekend om je te verplaatsen in de klant en wil je meedenken aan vernieuwende proposities en contributiemodellen? Ben je creatief en zoek je voortdurend naar nieuwe en slimme wegen om ledenwerving en -binding te optimaliseren? Heb je een scherp oog voor de nieuwste marketingmethodieken en schuw je niet om deze toe te passen en uit te proberen? Dan is de baan als online marketeer bij CNV Connectief echt iets voor jou.

Lees meer

SOCIAL MEDIA SPECIALIST - VOOR 32-36 UUR PER WEEK

Ben jij altijd online én hebben sociale media geen geheimen voor jou? Ga je graag de dialoog aan om community’s actief te houden? Ben je creatief, zit je vol initiatieven en creëer je gemakkelijk inspirerende content om ons merk nog groter te maken dan het al is? Dan is de baan als social media specialist bij CNV Connectief echt iets voor jou.

Lees meer

Stages?

Op het moment zijn er helaas geen stageplekken beschikbaar bij CNV Connectief. Naar verwachting hebben wij vanaf september 2020 weer de ruimte om stagiaires een passende plek te bieden. Meer weten? Stuur een e-mail naar stagecoördinator Chaima el Kallachi c.elkallachi@cnv.nl of bel direct 06-22603444