24 november 2017

CNV Connectief zoekt sectorvoorzitter Zorg & Welzijn

CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor medewerkers in de sectoren Zorg & Welzijn, Onderwijs, Overheid en Publieke diensten en voor mensen die in die sectoren gaan werken of hebben gewerkt. CNV Connectief wil de belangen behartigen van ruim 120.000 leden door hen bij te staan, te adviseren, te verbinden en te inspireren in hun werk, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Hun behoeften worden vertaald in belangenbehartiging en in samenwerking met werkgevers, de politiek en maatschappelijke organisaties. Het motto is: Jij bent er voor anderen, wij zijn er voor jou.

U bent boegbeeld voor werknemers in de sector Zorg & Welzijn en vertaalt hun behoeften naar een proactieve agenda, zodat werknemers zich aangesproken voelen en zich aansluiten bij onze vereniging. Daarvoor zorgt u voor draagvlak bij de vereniging en de sector en beïnvloedt brancheverenigingen en de politiek. U bent lid van een collegiaal bestuur, dat integraal verantwoordelijk is voor de vereniging. U bent academisch opgeleid, een visionair bouwer, bekend met de sector Zorg & Welzijn en u bent in staat in een bestuurlijk complexe omgeving te acteren.

Om te solliciteren reageert u via onze website met behulp van referentienummer R2134. Voor meer informatie neemt u contact op met kantoor Amsterdam, dhr. N.B. Kok, 06 – 29 15 97 97. Het functieprofiel en de tijdsplanning vindt u op onze website.