CNV Onderwijsdag (GECANCELD)

Anderen ontmoeten, ervaringen uitwisselen, kennis opdoen maar vooral een vrolijke dag vol ontspanning. Zaterdag 3 juni ben je uitgenodigd voor de CNV Onderwijsdag; een dag speciaal voor leden van de bond.

Er zijn workshops (zie onderaan voor meer informatie ) over onder andere kunstmatige intelligentie, de overgang, stappen in je vervolgcarrière, rouw en om nieuwe ideeën op te doen die zijn verzameld met de CNV Onderwijs Boost. Verder wordt de Gouden Steunpilaar voor de beste onderwijsondersteuner uitgereikt en kun je je hoofd leegmaken met ontspanningsoefeningen. We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Programma:

10:00 – 10:30 Inloop

10:30 – 11:00 Opening, incl. Gouden Steunpilaar

11:00 – 12:00 Workshopronde 1

12:00 – 13:00 Lunch

13:00 – 14:00 Workshopronde 2

14:15 – 14:30 Afsluiting

14:30 – 15:00 Hapje en drankje

Wat is er nog meer te doen?

Veel. Er worden onder andere vragen beantwoord door medewerkers van de juridische dienstverlening, de laatste stand van zaken gegeven over de cao’s door onze onderhandelaars en profielfoto’s voor LinkedIn gemaakt. Verder hebben onder andere het LAKS en Ouders en Onderwijs een stand op de informatiemarkt..

Kinderen mee geen bezwaar!

Het is op een zaterdag dus bieden wij ook de mogelijkheid de kinderen mee te nemen. Scouting Tarcisius uit Ede biedt tussen 10 tot 15 uur een programma aan voor de jeugd tussen 8 en 15 jaar oud. Laat het wel even weten als je hier gebruik van wilt maken, want we hebben beperkt ruimte.

Bereikbaarheid

Er is ruime parkeergelegenheid voor wie met de auto komt, het station (Veenendaal West) bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de school.

Meld je aan!

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Leden betalen €7,50. Maar als je een introducé meeneemt betaal je niets en mag hij of zij voor een ledenprijs naar binnen. Als je een introducé meeneemt, laat deze dan ook het aanmeldformulier invullen. Wil je meer weten of heb je vragen? Mail naar servicebureau@cnv.nl.

Workshops: