Kom naar de NOT 2017!

 

NOT 2017, dé beurs voor en door onderwijsprofessionals

Graag nodigen we je uit voor een bezoek aan de NOT 2017, de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO, MBO en de KO (kinderopvang). Van 24 t/m 28 januari 2017 strijkt deze vakbeurs weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht en ook CNV Onderwijs is weer van de partij. Ons thema is aankomend jaar: Energie!

 

Even opladen..?! Ontdek de Energiebaan

Het werken met leerlingen geeft positieve energie. Je geeft daarbij iedere dag alles wat je hebt. Je vliegt heen en weer om alles op tijd af te krijgen en maakt het onmogelijke waar.

Je werk kost soms ook (te) veel energie. Dan zoek je naar de juiste balans om in evenwicht te blijven bij de hoge werkdruk. Wij begrijpen dat en zijn er voor jou. We zorgen voor goede randvoorwaarden, zoeken dingen voor je uit en helpen je als het even tegenzit. Zo kun je jouw energie volledig inzetten voor je leerlingen.

Kom naar onze stand op de NOT en ontdek de energiebaan! Bij ons kun je even je energie kwijt, geef je energie door aan elkaar en kun je jezelf opladen voor het nieuwe jaar.

CNV Onderwijs geeft je energie!

 

Ontvang een ledencadeau op onze stand

Ben je lid van CNV Onderwijs maar heb je jouw toegangskaart niet via deze website aangevraagd? Vul dan in onderstaand formulier je lidnummer en referentienummer van je registratie in. Op onze stand kunnen we dan zien dat je lid bent en ontvang je een leuk ledencadeau.

Ledencadeau NOT

  • Staat vermeld op de plastic wikkel van jouw Schooljournaal.
  • Vind je in je mail met de titel 'Bevestiging voorregistratie NOT 2017'.

Gratis toegangskaart NOT 2017

Maak nu gebruik van onze voorregistratie!
Vraag via onderstaand formulier jouw gratis toegangskaart aan voor de NOT 2017.