Meer uit je loopbaan met de VAKbeweging

Van werk naar werk met de VAKbeweging. Een beweging die jou helpt met loopbaanbegeleiding en/of -coaching. Ben je je baan kwijt, heb je een flexcontract of dreig je je baan te verliezen? In iedere situatie hebben wij oog voor jou. Wij zijn jouw partner in je loopbaan en helpen je met groeien.

Gratis loopbaanbegeleiding

De VAKbeweging is een samenwerking van het CNV en FNV. Dankzij subsidies vanuit de overheid kunnen wij deze loopbaanbegeleiding gratis aanbieden. Wij ondersteunen iedereen in het vinden van passend werk. Ook niet-leden.

Als vakbond kennen wij werkend Nederland op onze duim. We staan altijd in contact met de werkvloer. Hierdoor zijn wij de aangewezen partij om jou te begeleiden van werk naar werk. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze het beste kan inzetten op jouw (nieuwe) werk. Vaak kun je meer dan je denkt, we helpen je bij het nemen van je eigen regie.

De VAKbeweging zorgt voor:

 • Persoonlijk loopbaanadvies
 • Coachingsgesprekken
 • Sollicitatietraining en CV-check
 • Scholingsadvies en -doorverwijzing (inclusief scholingsbudget van 5.000 euro)
 • Handvatten hoe om te gaan met verlies van werk
 • Handvatten hoe gezond te blijven bij stress

Tamara over haar ervaring met de VAKbeweging

'Wie ben ik, waar haal ik voldoening uit, wat vind ik belangrijk in het leven en wat zou ik graag willen doen? Maureen vroeg me bijvoorbeeld met welk dier ik me het beste kon identificeren, wat ik leuke dingen vond om te doen en wat juist niet, wat ik wilde worden toen ik klein was. Zij luisterde, vatte mijn antwoorden samen en gaf daar vanuit haar expertise een reactie op. Zo ontstonden nieuwe perspectieven.’

Lees het verhaal van Tamara

Vraag jouw gratis gesprek aan

Ontdekken wie jij bent en waar je van droomt. Daar draagt de VAKbeweging graag aan bij. Vraag jouw gratis loopbaanbegeleiding aan. Een van onze loopbaancoaches bekijkt of je voldoet aan de voorwaarden voor het traject en neemt contact met je op. Voldoe je niet aan de voorwaarden? Dan kijken we of we je op een andere manier kunnen helpen.

De begeleiding vind plaats vanuit een van de 35 locaties in het land. We zijn dus altijd dicht in de buurt. Ook online staan we voor je klaar.

Bekijk meer

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

 • Deskundig advies
 • Rechtshulp voor werk en privé
 • Hulp bij je belastingaangifte
 • Korting op verzekeringen
 • Informatie en advies bij ziekte