Effectief en plezierig vergaderen

Meld je hier direct aan

Zie je ook wel eens op tegen die saaie, eentonige vergaderingen zonder concreet resultaat? Of waar men veel langs elkaar heen praat en je al lang de draad kwijt bent. Vraag je je af hoe we de tijd nuttiger kunnen besteden? En hoe je samen tot gedragen besluiten komt? Dan is de training ‘Effectief en plezierig vergaderen’ wat voor jou!

In deze training krijg je handvatten om leuker en effectiever te vergaderen. We staan stil bij diverse rollen en hoe je taken kunt verdelen. En hoe je innovatieve werkvormen kunt toepassen. Daarnaast krijg je inzicht in het nemen van besluiten volgens de CONSENT-methode. Hiermee kun je vanuit gelijkwaardigheid en constructief samenwerken gedragen besluiten nemen.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor Actieve leden van het CNV die regelmatig vergaderen zoals OR-leden, Sectorgroepen en Adviseurs.

Voordelen van de training

Na het volgen van de training ‘ Effectief en plezierig vergaderen’:

  • Haal je meer rendement uit je vergaderingen
  • Kan je doelgericht innovatieve werkvormen inzetten
  • Weet je een actieve houding te bevorderen
  • Heb je inzicht in de CONSENT-methode om gedragen besluiten te nemen

Wanneer en waar is de training?

De training is op dinsdag 19 november 2024 van 10:00 - 16:00 uur op het CNV-kantoor in Utrecht. Voor aanmelden klik hier.

Over de trainer

Paola Pistone geeft met veel enthousiasme trainingen waarvan je als CNV-vrijwilligers wijzer wordt. Ze kent het CNV goed en vertaalt die in het trainingsprogramma. Haar trainingen zijn interactief en afwisselend en geven jou energie om als vrijwilliger het beste uit jezelf te halen

Inloggen CNV Online Academie

Met een online training op ons online trainingsplatform kun je wanneer het jou uitkomt je kennis opfrissen. Log in met de persoonlijke inlogcode die je als actief lid voor CNV hebt ontvangen. Vragen? Mail naar trainingenvooractieveleden@cnv.nl.

Naar CNV Online Academie