Basistraining PVT (Personeels-vertegenwoordiging)

Offerte aanvragen
Neem contact op

Wil je werken aan een stevige basis zodat je daadkrachtig en flexibel kunt handelen en je kwaliteiten kunt inzetten? Vraag dan nu de basistraining PVT (personeelsvertegenwoordiging) van CNV Academie aan voor jouw PVT. Wil je liever individueel de training volgen ? Ook dat kan!

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Als vertegenwoordiger van het personeel in je team of organisatie wil je op een positieve manier invloed hebben. Hoe doe je dat op een effectieve manier en hoe zorg je ervoor dat jouw ideeën gaan leven bij de anderen? Tijdens de basistraining PVT krijg je antwoord op deze vragen en leer je meer over de regels , zodat je als PVT’er goed voorbereid aan de slag kunt.

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor personeelsvertegenwoordigers die met een solide basis slagvaardig willen werken. Om dat te kunnen zijn, moet je vanzelfsprekend goed weten waar je staat, wat je taken zijn en waarmee je rekening moet houden. Wil je werken aan zo’n stevig gefundeerde basis zodat je daadkrachtig en flexibel kunt handelen en je nut kunt bewijzen? Dan is Basistraining PVT van CNV Academie iets voor jouw PVT. Wil je liever individueel deelnemen aan een training klik dan hier.

Wat leer je precies tijdens de PVT Basistraining?

  • Je rechten en plichten als PVT’er.
  • De verhouding tussen jou en de bestuurder.
  • De verhouding tussen jou en je achterban (het totale personeel).
  • Hoe je de medezeggenschap op een goede wijze kunt vormgeven.

Tijdens de training gaan we in op de rechten en plichten die je hebt als personeelsvertegenwoordiger. Hoe is de verhouding tussen jou en de bestuurder en hoe verloopt de communicatie binnen jullie organisatie? Op deze vragen krijg je antwoorden. Natuurlijk richten we de aandacht ook op de relatie tussen jou en je achterban en het totale personeel. Als PVT’er wil je immers je ideeën zo goed mogelijk overbrengen op anderen. Hoe doe je dat? En, hoe kun je de medezeggenschap op een goede wijze vormgeven? Met deze vraagstukken gaan we aan de slag, zodat je binnen jouw functie goed beslagen ten ijs komt.

Voordelen training

  • Op de hoogte van relevante regelgeving
  • Een stevig gefundeerde PVT.
  • Praktisch voorbereid op het werk dat jullie gaan doen.

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw OR
  • Trainingen op maat