Alle trainingen

(G)MR: Compleet - Basistraining - 2 dagdelen

Benieuwd wat de regels en plichten van een (G)MR precies zijn? En welke taken een (G)MR heeft? Op deze vragen krijgen jullie als (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad antwoord in de op maat gemaakte basistraining (G)MR. We geven de training zowel online als op locatie. Ontdek waarom de training iets voor jullie is.

Leer in 2 dagdelen alles over medezeggenschap

Tijdens de basistraining (G)MR leer je in 2 dagdelen wat een (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad moet, mag en kan. We staan stil bij relevante regelgeving en wettelijke kaders. Zo komt de Wet medezeggenschap (WMS) op scholen aan bod. Prettig om een keer gehoord te hebben. En natuurlijk bespreken we wat dit betekent voor jullie eigen onderwijsinstelling.

Training op maat voor voor de hele medezeggenschapsraad

De basistraining is op maat. Samen met de trainer kijken jullie samen naar jullie wensen als (G)MR. Er is alle ruimte voor het bespreken van eigen casussen. Daarom is de training net wat uitgebreider dan de andere basistraining. De training is namelijk zowel voor beginnende als ervaren (G)MR-leden van een onderwijsinstelling. Of je als (G)MR-lid nu wel of niet bent aangesloten bij CNV.

Ontdek ons MR-partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als MR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

Voordelen training

Na de training:

  1. Weet je wat een (G)MR moet, mag en kan
  2. Ga je goed voorbereid verder aan de slag
  3. Weet je meer over de rol van een (G)MR

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw (G)MR
  • Trainingen op maat