Medezeggenschap in een Integraal Kindcentrum

Offerte aanvragen
Neem contact op

Denkt jullie school erover na om een integraal kindcentrum (IKC) te worden? Een IKC is een plek waar kinderopvang, onderwijs en buitenschoolseopvang onder één directie valt. Een IKC worden betekent een verandering voor het beleid van de school. En is dus ook van invloed op jullie als (G)MR. Daarom houden wij als CNV Academie interactieve (online-)bijeenkomsten over integrale kindcentra.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Bijeenkomst over een integraal kindcentrum

De training bestaat uit een (online-)bijeenkomst waarin we jullie als (G)MR alles vertellen over de medezeggenschap in een integraal kindcentra. De bijeenkomst kan zowel online als op locatie. Naast belangrijke informatie krijg je ook praktische adviezen.

IKC als school van de toekomst

Integrale kindcentra zijn nu vaak nog brede scholen. In een brede school werkt de school samen met andere organisaties om de school heen. Een IKC gaat een stap verder. Daarin zijn bijvoorbeeld school en kinderopvang samengegaan in één bestuur. Dat is ook van invloed op de medezeggenschap. In de 1,5-2 uur durende informatieavond vertellen we er alles over. Er is alle ruimte voor vragen.

Bijeenkomst voor de hele (G)MR

De informatieavond is zowel voor beginnende als ervaren (G)MR-leden van een onderwijsinstelling en voor de hele (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad. Of je als (G)MR-lid nu wel of niet bent aangesloten bij CNV. We nodigen ander personeel en ouders ook van harte uit om aan te sluiten. Zo denkt de hele school mee. Deze bijeenkomst kan ook gevolgd worden door leden van de Ondernemingsraad en de Oudercommissie van de Kinderopvang.

Ontdek ons MR-partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als MR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

Voordelen training

Na de informatieavond:

  1. Weet je alles over het opzetten van een IKC
  2. Ben je op de hoogte van belangrijke regelgeving
  3. Kun je direct aan de slag met praktische adviezen

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw (G)MR
  • Trainingen op maat