Alle trainingen

(G)MR: Medezeggenschap AanZet

Wil je proactief zijn als (G)MR? Met het spel Medezeggenschap AanZet leer je in 1 dagdeel meer over proactief medezeggenschap. Spelenderwijs werk je samen met de trainer aan speerpunten, resultaten en rollen. Ontdek waarom het iets voor jullie is.

Op weg naar een proactieve (G)MR

Speciaal voor de training hebben we een teamspel: Medezeggenschap AanZet. Kun je scherp en kritisch doorvragen? Een mooie kwaliteit die past bij medezeggenschap. Ook dagen we iedereen uit om outside the box te durven denken. Om op die manier alle meningen van collega’s niet uit het oog te verliezen.

Aan de hand van themakaarten gaan we daarmee aan de slag. Samen met de trainer werk je aan de volgende thema’s:

  • Kennismaken en rollen
  • Ontwikkelingen en speelveld
  • Speerpunten en doelen
  • Evaluatie en resultaten

Aan het einde van de training zijn jullie uitgangspunten en werkwijze helder en ga je naar huis met een document om te gebruiken als handboek. Zo kunnen jullie als ondernemingsraad proactief aan de slag. En blijven jullie aan zet.

Training voor de hele (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad

De training Medezeggenschap AanZet is voor beginnende en ervaren (G)MR-leden. Iedereen binnen jullie medezeggenschapsraad kan de training volgen, of je nu wel of geen lid bent van CNV. We kunnen de training bij jullie op locatie geven, maar een externe locatie is ook mogelijk.

Ontdek ons MR-partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als MR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

Voordelen training

Na de training:

  1. Is duidelijk wat voor (G)MR jullie willen zijn
  2. Kun je een proactieve rol innemen binnen de organisatie
  3. Zijn jullie beter onderlegd als medezeggenschapsraad

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw (G)MR
  • Trainingen op maat