OR Partnerschap

Vinden jullie de communicatie met het bestuur soms lastig? Of roept het toepassen van de Wet op de ondernemingsraden (WOR) vragen op? Het werk van een ondernemingsraad is een uitdaging, en niet altijd even eenvoudig. En soms lukt het niet altijd meteen om als OR een hechte eenheid te zijn. Herkenbaar? Ontdek ons OR Partnerschap.

Wat houdt het OR Partnerschap precies in?

Met het OR Partnerschap van CNV Academie krijg je voor een vast bedrag per jaar een eigen contactpersoon. Deze persoon is een trainer en sparringpartner ineen. Waarom dit fijn is? Je kunt meteen met vragen terecht als er iets speelt. De contactpersoon denkt met je mee. Ook kun je trainingen krijgen op maat, net waar jullie behoefte aan hebben.

Waarom het OR Partnerschap

  • Een vast en vertrouwd contactpersoon voor al je vragen
  • Deskundige ondersteuning die past bij jullie behoefte
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Twee soorten partnerschap

Het partnerschap duurt een jaar, en kan op elk gewenst moment ingaan. We hebben twee vormen van partnerschap: OR Partnerschap basispakket en OR Partnerschap plus.

OR Partnerschap basispakket

Met dit pakket komt de contactpersoon in ieder geval één keer langs bij jullie organisatie. De contactpersoon kan bijvoorbeeld een vergadering bijwonen of een training naar keuze geven. Daarnaast krijg je in totaal 4 uur ondersteuning via e-mail. Bijvoorbeeld voor advies of voor het beoordelen van stukken.

OR Partnerschap plus

Ook met dit pakket komt de contactpersoon een keer langs. Met dit pluspakket krijg je daarnaast 8 uur begeleiding op maat in plaats van 4 uur. Je kunt deze uren invullen naar eigen wens. Bijvoorbeeld voor advies, coaching of een training. Op afstand of bij jullie op locatie. Je kunt de uren ook gebruiken om jullie contactpersoon te laten aansluiten bij een vergadering.

Voordelen Partnerschap

Voor onze partners zijn we:

  1. Laagdrempelig
  2. Vertrouwd
  3. Ondersteunend

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw OR
  • Trainingen op maat