CNV LeiderschapsLab - training FinVit

Bekijk hier de digitale brochure

De cijfers liegen er niet om: in Nederland kampen veel (werkende) mensen met geldstress. Steeds meer Nederlanders – ook de middeninkomens – hebben moeite met rondkomen. Sinds 2021 stijgt de inflatie enorm.

CNV-onderzoek toont dat geldstress naast invloed op het welzijn óók van invloed is op het werk. Volgens berekeningen van het Nibud (2017) is een werkgever jaarlijks ruim 13.000 euro kwijt aan een medewerker met schulden. Tijd voor actie! Verminder én voorkom geldstress bij jouw werknemers.

Financieel fit worden

Het is van groot belang dat werknemers financieel fit zijn en blijven. Waarom? Een financieel wendbaar en weerbare medewerker

  • Iemand met een geldplan voor de toekomst, die onverwachte situaties kan opvangen
  • Is productiever, gelukkiger, gemotiveerder, gezonder, energieker en behaalt gemakkelijker de pensioengerechtigde leeftijd.

Kortom: vitale werknemers die je organisatie ten goede komen. Het programma Financieel Vitaal CNV Connectief is er voor iedereen, in elke levensfase van het werkende leven. Daarom bieden we het programma Financieel Vitaal (FinVit). Met trainingen, individuele ondersteuning en E-learnings. Voor werkgevers, HR-adviseurs, leidinggevenden en (individuele) werknemers. Het programma bestaat uit 9 apart afneembare onderdelen en geeft antwoord op vragen als:

• Hoe kan ik verzuimproblemen oplossen?

• Hoe kan ik medewerkers gelukkiger maken?

• Hoe kan ik (financiële) vitaliteit implementeren in de organisatie?

Komt 8 april niet uit? We hebben nog een training op 5 juni!

Aanmelden voor CNV LeiderschapsLab - training FinVit op 8 april
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Wil jij als (aspirant) schoolleider als eerste meer informatie ontvangen over het programma? (optioneel)