Pizzasessie voor studenten en starters in het onderwijs

Ga je binnenkort werken in het onderwijs, ben je net gestart of werk je er minder dan 10 jaar? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat studenten en startende leraren met plezier in het onderwijs kunnen (blijven) werken? Bijvoorbeeld op het gebied van stagevergoeding, begeleiding, arbeidsvoorwaarden en scholing. Daar horen we graag meer over onder het genot van een stuk pizza, tijdens een van de sessies speciaal voor starters in het onderwijs.

Locatie: CNV Onderwijs, Tiberdreef 4, Utrecht

CNV Onderwijs heeft recent een enquête uitgezet onder starters om meer te weten te komen over de ervaringen, uitdagingen en behoeftes. Tijdens de pizzasessie praten we graag door over deze onderwerpen met jou.

Jouw ervaringen en kennis zijn ontzettend belangrijk voor CNV. Hiermee kunnen we ons inzetten voor betere afspraken met werkgevers, bijvoorbeeld tijdens de cao-onderhandelingen of in overleggen met het ministerie van Onderwijs. Bovendien kunnen we onze eigen dienstverlening hierop aanpassen. Daarnaast geven we nog informatie over onze training Een Goede Start. We sluiten af met heerlijke pizza en een gezellige borrel! Zien we jou ook?

Programma

Inloop vanaf 16:00 uur
Start programma: 16:30 uur

  • Welkom
  • Presentatie resultaten enquête
  • Brainstormsessie
  • Pizza en borrel

Einde: 19:30 uur

Neem gerust een collega of medestudent mee. Het is niet nodig om de enquête ingevuld te hebben om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Fijn als je +1 zich ook inschrijft via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot een week voor de sessie.

Komt deze pizzasessie niet goed uit, maar wil je er wel graag bij zijn? Op 18 april wordt er ook een sessie georganiseerd.