De Zomersafari komt eraan

Gratis en speciaal voor gemeenteambtenaren!

A&O fonds Gemeenten organiseert op woensdag 21 juni de Zomersafari. Het evenement is zowel fysiek bij STRND in Breda als online bij te wonen. Dit jaar staat alles volledig in het teken van werkgeluk. Met een programma vol inspiratie, nieuwe inzichten en tips levert het deelnemers handvatten regie op werkgeluk te pakken.

Thema en programma

Het thema is werkgeluk, een actueel onderwerp wat alle werkenden en dus ook ambtenaren raakt. Hoe je meer werkgeluk kunt ervaren en hier zelf invloed op kunt uitoefenen komt tijdens deze editie aan bod. Zo deelt een van de sprekers, gelukspsycholoog Josje Smeets, praktische tips en tools om meer werkplezier te ervaren. En geeft Jörgen Raymann een inspiratiesessie over het nemen van regie op eigen werkgeluk en dat van het team. Beiden geven waardevolle inzichten en handvatten om je werkgeluk naar een hoger niveau te tillen.

Hybride

Het programma wordt hybride aangeboden, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je wilt deelnemen; bij STRND in Breda, waar het evenement plaatsvindt, of online, vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor.

Gratis deelname

De Zomer Safari is gratis en speciaal voor alle ambtenaren die bij een gemeente of gemeentelijke organisaties werken. Het wordt georganiseerd mede op initiatief van de vakbonden binnen de overheid, waaronder CNV Overheid.

Zet in je agenda en meld je aan

Aanmelden kan via de groene aanmeldbutton op de website van A&O fonds Gemeenten. Dus, wil jij ook weten hoe je meer werkgeluk kunt ervaren en hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw werkomgeving? Aarzel dan niet en reserveer je plek voor: de fysieke editie of de online editie van de Zomersafari.

Safari-evenementen

Safari is een initiatief van A&O fonds Gemeenten om uitdagingen in het werk aan te pakken en tegelijkertijd het werkplezier te behouden. Met workshops en sprekers die voor nieuwe kennis, inspiratie en inzichten zorgen waarmee je het werk meer naar jouw hand kunt zetten. De Safari-evenementen worden meerdere keren per jaar georganiseerd. Meer informatie vind je hier: SAFARI

Over A&O fonds Gemeenten: het Arbeidsmarkt & Opleidingsfonds Gemeenten wordt bestuurd door CNV Overheid, FNV Overheid, CMHF en VNG. Het is er voor jou en inspireert en ondersteunt bij organisatieontwikkeling en professionalisering van medewerkers. A&O heeft als doel Nederlandse gemeenten/gemeentelijke organisaties en hun medewerkers (m/v) vitaal en wendbaar te houden, zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving.

Plezier in je werk begint bij jezelf!

Mis deze kans niet om je werkgeluk een boost te geven. Meld je vandaag nog aan voor de Zomersafari en laat je inspireren!