Vakbondsconsulenten opgelet

Dit zijn jouw aanspreekpunten binnen CNV

Op de werkvloer ben jij als vakbondsconsulent het aanspreekpunt voor je collega’s. Jij helpt je collega’s en weet zo wat er in jouw organisatie allemaal speelt. Hiermee ben jij de oren en ogen op de werkvloer voor CNV. Om jouw input van de vloer bij ons te krijgen, neem je contact op met een bestuurder Relatie en Advies; jouw aanspreekpunt.

Welk aanspreekpunt is er voor jouw regio?

CNV heeft Nederland onderverdeeld in drie regio’s. Voor elke regio is er een aanspreekpunt. Daarmee kun je als vakbondsconsulent contact opnemen. Per telefoon of per mail.

Dit zijn de drie aanspreekpunten:

  • Regio West (provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)

Martijn Edelbroek, m.edelbroek@cnv.nl, 06 18 71 05 82

  • Regio Noordoost (provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland exclusief de regio’s Rijk van Nijmegen en Rivierenland)

Anneke Scheurink, a.scheurink@cnv.nl, 06 22 47 83 84

  • Regio Zuid (provincies Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en de regio’s Rijk van Nijmegen en Rivierenland van de provincie Gelderland)

Jeannet Verhoeven, j.verhoeven@cnv.nl, 06 18 71 13 44

Was jij vakbondsconsulent, maar ben je nu niet meer actief?

Laat het ons weten. Stuur jouw aanspreekpunt een mail dat je niet meer actief bent.

Training voor nieuwe en bestaande vakbondsconsulenten

Nieuwe vakbondsconsulenten kunnen een training volgen. Deze training is ook door huidige vakbondsconsulenten te volgen. Handig als opfriscursus! De training is te volgen op:

  • Woensdag 5 april van 10:00 tot 16:00 uur in Utrecht met op vrijdag 21 april van 10:30 tot 12:00 uur een online terugkommoment
  • Dinsdag 12 september van 10:00 tot 16:00 uur in Utrecht met op dinsdag 26 september van 10:30 tot 12:00 uur een online terugkommoment

Als huidige vakbondsconsulent heb je op 16 maart een mail van ons gehad met een aanmeldlink. Als jij je aanmeldt als nieuwe vakbondsconsulent ontvang je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de training.

https://www.cnvconnectief.nl/sluit-je-aan/word-actief-lid-bij-cnv-connectief/vakbondsconsulent/

Wil jij je ook inzetten als vakbondsconsulent?

Word het zichtbare, herkenbare en gewaardeerde visitekaartje van CNV in jouw eigen organisatie en een belangrijk aanspreekpunt voor je collega’s bij vragen over bijvoorbeeld werk en inkomen.

  • Gratis scholing
  • Samen in actie
  • Extra waardering van collega’s