Alle agenda-items

Voel je vrij op het online Summerschool festival

Voel je vrij: vrij om te leren, ontwikkelen en te doen wat jou energie geeft. Sta deze zomer eens stil bij wat je écht wilt. Haal jij wel alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij vanaf nu graag zelf de koers van je loopbaan bepalen en doorgroeien? Kom naar het online Summerschool evenement op vrijdag 17 september en laat je inspireren.

Ontdek het hele online festivalterrein

Doe nieuwe inzichten op met de workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ van de Vrije Denkers, kom in het zomercafé in contact met andere rijksmedewerkers, en geniet van een motivational talk én live optreden van Typhoon.

Meld je nu gratis aan

Het belooft een inspirerende, interactieve en leuke middag te worden. Aanmelden is 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 en kan tot en met vrijdag 10 september.

Het programma

13.00 - 13.15 Opening
13.15 - 14.15 Workshop 'Doen is de beste manier van denken' van de Vrije Denkers
14.15 - 14.20 Pauze
14.20 - 14.50 Met elkaar in gesprek
15.00 - 15.45 Inspirerende speech en optreden Typhoon
15.50 - 16.00 Afsluiting en loterij met mooie prijzen

Maak kans op leuke prijzen

Vanwege de aanhoudende maatregelen, is het afsluitende Summerschool-evenement dit jaar volledig online. Iedereen kan het programma vanaf de thuiswerkplek bijwonen. Wel hebben we een VIP-verrassing voor de rijksmedewerkers die de live webinars gevolgd hebben of meedoen aan de online challenges. Voor die groep is tijdens het evenement een loterij met mooie prijzen! Denk aan tickets voor een dagje weg of een ijsbad experience workshop met Wim Hof. Benieuwd welke prijzen je nog meer kunt winnen? Hou daarvoor de Facebookpagina van Summerschool in de gaten.

Heb je nog niet deelgenomen de Summerschool activiteiten? Ook dan kun je kans maken op één van die leuke prijzen. Althans, als je voor 5 september nog deelneemt aan de allerlaatste challenge. Je kunt daaraan meedoen door op Facebook of LinkedIn te reageren op het bericht van de laatste challenge. Op 17 september maken we de prijswinnaars live bekend.

Live webinars terugkijken

Begin deze zomer gaven sprekers als Bas Haring, Hélène Oosterhuis en Arjan Erkel zes interessante live webinars. Dit deden zij vanuit de thema’s ‘Vrijheid’, ‘Persoonlijk leiderschap’ en ‘Mentaal sterk’. Heb je deze gemist? Goed nieuws: je kunt de webinars tot en met 30 september online terugkijken via Werkenaanjouwtoekomst.nl.

Meer info

Kijk op www.summerschool2021.nl voor meer informatie over het afsluitende evenement, de challenges en live webinars. De Summerschool wordt je aangeboden door het A+O fonds Rijk. De gratis Summerschool is speciaal voor alle rijksmedewerkers en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. Zowel de vakorganisaties CNV Overheid, CMHF, FNV Overheid en AC Rijksvakbonden als de werkgever Rijk werken samen in A+O fonds Rijk.