Al het nieuws

Summerschool A+O Fonds Rijk 2022

Meld je nu aan!

Het is zover: vanaf vandaag kan je je aanmelden voor Summerschool 2022 van het A+O fonds Rijk: een dag boordevol gratis workshops.

Thema 2022

Weet jij al wat het thema is van deze editie? De dagvoorzitters maken het bekend:

Uitnodiging dagvoorzitters Summerschool 2022

Zie jij jouw toekomst als meesterwerk?

Ga dan snel naar de website van Summerschool en meld je aan!

Summerschool op locatie

Wil jij graag weer fysiek met andere rijksmedewerkers samenkomen? Dat komt goed uit! Dit jaar worden er namelijk weer zes Summerschooldagen op locatie georganiseerd. En wat voor een locatie! In drie musea, verspreid door het land, wordt er voor een kleurrijke dag gezorgd:

  • Dinsdag 14 en donderdag 16 juni – CODA, Apeldoorn
  • Dinsdag 21 en donderdag 23 juni – Forum, Groningen
  • Dinsdag 5 en donderdag 7 juli – Museon-Omniversum, Den Haag

Online Summerschool

Heb jij toch voorkeur voor een online evenement? Dat kan! Je kiest voor één van de opties die het beste bij jou past: op locatie of online. De online Summerschool wordt op twee dagen georganiseerd. Vanuit huis kan je online deelnemen aan een creatief ochtendprogramma:

  • Dinsdag 21 juni – Online
  • Donderdag 7 juli – Online

De Summerschool van het A+O fonds Rijk is GRATIS en speciaal voor alle rijksmedewerkers en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Volg Summerschool op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan Summerschool op Facebook! Daar wordt steeds de laatste stand van zaken gedeeld. Wil je jouw collega’s laten weten dat zij zich kunnen aanmelden? Tag hen dan in het bericht op Facebook!