Pensioen manifestatie

Dat het pensioenstelsel in Nederland moet worden gemoderniseerd, daarover zijn we het eens. Want Nederland is veranderd sinds we met z’n allen geld op zij gingen zetten voor onze ‘oude dag’.

Werknemers nu de dupe van de verandering

Maar over hóe we die modernisering het beste kunnen uitvoeren, zijn vakbonden het niet eens geworden met de regering. Als maker van (pensioen)wetten is de regering mede verantwoordelijk. Er is veel, en zeer intensief onderhandeld. We kwamen er niet uit, de regering wilde niet voldoende geld vrijmaken. Werknemers zouden de dupe worden van de verandering.

Dat moet anders

Logisch dat wij dat als vakbond niet accepteren. Daarom organiseren we op 18 maart overal in het land manifestaties. Om duidelijk te maken dat het anders moet. Mét een goede overgangsmaatregel.

Meer weten?

Met de bijeenkomsten willen we de regering duidelijk maken dat werknemers én gepensioneerden een goed en eerlijk pensioenstelsel verdienen. Een stelsel met eerlijke kansen op indexatie en waardegroei. En ook een stelsel waarbij je de kans krijgt op een eerlijk en gezond moment te stoppen met werken.
Lees erover in onze actie-pdf

Doe mee

De bijeenkomsten zijn verspreid door het land. Dus er is er altijd één die voor jou goed bereikbaar is.
Maak je keuze en meld je aan.

  • * verplichte velden De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de Pensioen actie op 18 maart. Na deze actie zullen de gegeven verwijderd worden.