Landelijke pensioenacties

Conn 2019-0429 Pensioenactie Beloonmijnhardewerk_website header 820x293.idd
Kom in actie!

Elke dag zet je je met jouw harde werken in voor onze maatschappij. CNV vindt dat dat beloond moet worden. Na je jaren ingezet te hebben voor een goed Nederland, is het van belang dat je op tijd, in gezondheid én met een fatsoenlijk inkomen van je pensioen kunt gaan genieten. Na maanden van praten met het kabinet en werkgevers zitten de onderhandelingen over een pensioenakkoord muurvast. Het kabinet en minister Koolmees spelen wel mooi weer, maar stemmen niet in met onze eisen. Het is duidelijk: dit kabinet komt pas in beweging als wij de druk flink opschroeven.

Dit is hét moment: massale actie
In maart kregen we door het hele land al vele duizenden mensen op de been. Op woensdag 29 mei komen we opnieuw massaal in actie in tal van sectoren en bedrijven in het hele land. Ook organiseren we op die dag, als CNV samen met de andere bonden, tussen 11.00 en 13.00 uur vier grote manifestaties in:

  • Groningen (Grote Markt)
  • Eindhoven (Ketelhuisplein)
  • Arnhem (Marktplein)
  • Den Haag (Koekamp)

Meld je aan en ontvang als lid een gratis treinkaartje!
Geweldig als je dit keer ook (weer) meedoet. Meld je aan voor een van de manifestaties via onderstaand formulier. Ben je lid van CNV Overheid, CNV Publieke Diensten, CNV Zorg & Welzijn of CNV Onderwijs? Dan zorgen wij bovendien voor een gratis treinkaartje naar de door jou gekozen locatie!

 

Alles over 29 mei
Actiemateriaal
Onze inzet & waarom?
Pensioenwoordenboek

Brievenactie

Speciaal voor onze gepensioneerde leden: zie deze brievenactie.