Masterclass Tools werk en overgang

Voor HR-professionals en leidinggevenden

Inschrijven
Offerte aanvragen

Elke vrouw krijgt ermee te maken: de overgang. De één heeft er meer last van dan de ander. Maar dat het bij veel vrouwen leidt tot belemmeringen in het dagelijks leven en dus ook op het werk, staat buiten kijf. Want je privéleven parkeer je niet buiten de deur om vervolgens als werknemer onbezorgd naar binnen te stappen. De overgang kan veel impact hebben op het functioneren als werknemer. Dat betekent dat je daarmee te maken krijgt als werknemer, maar óók als collega, leidinggevende en HR-professional. CNV ontwikkelde daarom in samenwerking met Stichting Vuurvrouw de masterclass Tools werk en overgang. Zodat je kennis opdoet over de overgang en goed leert omgaan met werknemers in de overgang.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Voorkom verzuim

Met een begripvolle houding en de goede maatregelen bereik je als werkgever dat medewerksters zich gesteund voelen. Dit is goed voor mens én werk. Én voor je portemonnee! Want wist je dat het jaarlijkse verzuim door de overgang zo'n 650 miljoen euro kost? En dat je verzuim kunt voorkomen door aandacht te besteden aan de overgang? Tel uit je winst.

Voor wie is deze masterclass?

Voor HR-professionals en leidinggevenden.

Wat ga je doen?

De masterclass Tools werk en overgang is interactief. Je leert hierbij van de expert, maar ook van elkaar.

Wat kun je na deze masterclass?

Je hebt inzicht in de mentale en fysieke aspecten van de overgang. Je weet hoe je beleid maakt op dit thema, hoe je de dialoog aangaat, hoe je tot oplossingen komt en hoe je je organisatie overgangsvriendelijk maakt.

Hoelang duurt de masterclass?

De masterclass Tools werk en overgang voor HR-professionals en leidinggevenden bestaat uit drie delen, die je elk op een afzonderlijke dag volgt:

  1. Deel 1 (gegeven door Stichting Vuurvrouw) duurt 2 uur
  2. Deel 2 (gegeven door CNV) duurt 2 uur
  3. Deel 3 Organisatiewalk van 1,5 uur, waarin we samen met de opdrachtgever kijken welke praktische oplossingen wellicht al op korte termijn gerealiseerd kunnen worden.

Wanneer, waar en wat kost het?

Locatie en prijs voor incompany training zijn op aanvraag

Waarom CNV?

CNV is expert op het gebied van werk en verschillende life events, zoals de overgang, rouw en mantelzorg. We werken samen met gerenommeerde partners, waaronder Stichting Vuurvrouw.

Meer weten?

Meer weten over onze trainingen, advies en begeleiding? Stuur een mail naar onze trainingscoördinator Jacqueline van Grevengoed: aanvraagacademie@cnv.nl. Of bel 030 751 1747.