Peilen waar de behoefte ligt voor de nieuwe cao

CNV Publieke Diensten vraagt medewerkers bij de waterbedrijven input voor de komende onderhandelingen van een nieuwe cao. Samen met de andere bonden en werkgevers (WWb) is een flitspeiling opgesteld die werknemers de mogelijkheid geeft mee te praten.

De inflatie is tot ongekende hoogte gestegen en het einde is vooralsnog niet in zicht. Veel mensen raken hierdoor in de problemen of zitten er al middenin. De signalen dat dit ook voor de medewerkers van de waterbedrijven geldt, zijn door de werkgevers opgepikt. Zij willen hierover binnenkort met de bonden om de tafel en bespreken welke maatregelen getroffen kunnen worden. Voor zowel dit jaar als volgend jaar.

Input via flitspeiling

De flitspeiling geeft medewerkers van de waterbedrijven de mogelijkheid om aan te geven waar zij behoefte aan hebben. Door een aantal vragen te beantwoorden leveren zij een waardevolle bijdrage aan de nieuwe cao. Met de geleverde input kunnen wij straks bepalen wat de inzet wordt tijdens de onderhandelingen voor een nieuwe cao Waterbedrijven. Vul hier de flitspeiling in.