CNV Publieke Diensten roept PostNL medewerkers op

Een ultimatum was al eerder gesteld aan PostNL. Helaas werd daar niet positief op gereageerd. Volgens ons blijft er nog maar een mogelijkheid over: actie!

Stiptheidsactie CNV BVPP

We starten met een stiptheidsactie. Alle medewerkers van PostNL die vallen onder de grote cao, bijvoorbeeld de voorbereider, postbode, pakketchauffeur, planner, leidinggevende maar ook de medewerkers van het hoofdkantoor, kunnen hieraan deelnemen.

Hoe meer mensen meedoen met deze actie hoe duidelijker wordt dat de Raad van Bestuur echt te ver is gegaan. Omdat het een stiptheidsactie is houden wij rekening met het vonnis van de rechter. De actie loopt van 15 december tot 29 december.

Wat is een stiptheidsactie en wat vragen we van jou?

We vragen je alléén de uren te werken die in je rooster staan van de desbetreffende dag van de betreffende week.
Wanneer er mínder werk is, geef je aan dat je de uren op die dag wil maken die in je rooster staan.
Wanneer er méér werk wordt gevraagd, geef je aan dat je je uren al gemaakt hebt van die dag. Wanneer je geen rooster hebt, houd je aan de uren van de betreffende week. Dus géén meer of minder uren accepteren. We vragen je dan ook dat echt niet te doen.

Geef aan je leidinggevende aan dat je in de periode van 15 december tot en met 29 december als lid van CNV en BVPP deelneemt aan de stiptheidsactie.