OR: Functioneren en positioneren

Wil je graag sterker staan als ondernemingsraad (OR)? En weten collega’s jullie moeilijk te vinden? Het is belangrijk om te weten wat de positie is van de OR binnen de organisatie. Daar helpen we jullie graag bij met de training ‘functioneren en positioneren van de OR’. Speciaal op maat voor jullie organisatie. Zowel voor leden van CNV als niet-leden. Ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen.

Leer over een goede positionering van de OR

In de training laten we jullie met een frisse blik kijken naar het functioneren van jullie OR. We bieden handreikingen waarmee jullie je binnen de organisatie beter kunnen positioneren. Door in te gaan op wat goed gaat, wat beter kan en jullie visie te bespreken. We kijken naar elkaars individuele kwaliteiten én valkuilen. Met als doel jullie als team sterker te maken.

Voor wie is de training bedoeld?

De OR-training is zowel voor beginnende als ervaren OR-leden in alle sectoren. Iedereen binnen jullie ondernemingsraad kan de training volgen. Of je nu wel of geen lid bent van CNV. We maken de training op maat voor jullie persoonlijke situatie en kunnen de training bij jullie op locatie geven. Een externe locatie is ook mogelijk.

Voordelen training

Na de training:

  1. Heb je praktische handvatten om succesvol te zijn als OR
  2. Zijn doelen helder
  3. Staat de OR sterk als één team

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw OR
  • Trainingen op maat