Anders Actieven

CNV Connectief steunt uitkeringsgerechtigden

Als je werkloos, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of langdurig ziek bent

Wanneer er iets misgaat met je gezondheid of wanneer je terechtkomt in een situatie van ontslag of afkeuring, hoeft dat niet het einde te betekenen van je betrokkenheid bij het werk en bij de vakbond. Ook in die situatie is CNV Connectief er voor je. Leden die werkloos, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of langdurig ziek zijn, kunnen zich aansluiten bij de ledengroepen voor Anders Actieven van CNV Connectief. Het CNV is er voor iedereen en juist ook voor die leden die even wat extra steun nodig hebben. Daarom komt het CNV ook op voor verbetering van de positie van uitkeringsgerechtigden.

Uitkeringsgerechtigd? Geef het door!

Ben je lid van CNV Connectief en ben je uitkeringsgerechtigd of werkzoekend? Geef dit dan door aan de ledenadministratie van CNV Connectief via: cnvc-ledenservice@cnv.nl. Dan kunnen we je beter op de hoogte houden van de activiteiten van de ledengroepen Anders Actieven.

 

Vrijwilliger worden

Wil je als vrijwilliger actief worden voor CNV Connectief? Kijk dan op onze vrijwilligerspagina voor vacatures of mail naar een van de ledengroepen hierboven.

 

Evenement
nov 06

Dialoogavond ‘Elkaar Zien in Werk’

november 6 @ 18:00 - 21:00
nov 08

Hoe maak ik het verschil?

november 8 @ 10:00 - 16:15
nov 13

Wat is jouw volgende stap?

november 13 @ 12:45 - 16:00

Contact

Anders Actieven Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn
Wil je meer weten over de ledengroep of hierin actief worden, mail naar andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl of download de folder.

Anders Actieven Onderwijs
Wil je meer weten over de ledengroep of hierin actief worden, mail naar andersactieven-cnv-onderwijs@cnv.nl of download de folder.