Anders Actieven

CNV Connectief steunt uitkeringsgerechtigden

Als je werkloos, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of langdurig ziek bent

Wanneer er iets misgaat met je gezondheid of wanneer je terechtkomt in een situatie van ontslag of afkeuring, hoeft dat niet het einde te betekenen van je betrokkenheid bij het werk en bij de vakbond. Ook in die situatie is CNV Connectief er voor je. Leden die werkloos, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of langdurig ziek zijn, kunnen zich aansluiten bij de ledengroep voor Anders Actieven van CNV Connectief. Het CNV is er voor iedereen en juist ook voor die leden die even wat extra steun nodig hebben. Daarom komt het CNV ook op voor verbetering van de positie van uitkeringsgerechtigden.

Uitkeringsgerechtigd? Geef het door!

Ben je lid van CNV Connectief en ben je uitkeringsgerechtigd of werkzoekend? Geef dit dan door aan onze ledenservice via cnvc-ledenservice@cnv.nl. Dan kunnen we je beter op de hoogte houden van de activiteiten van de ledengroep Anders Actieven.

Online themadag/jaarvergadering Anders Actieven CNV Connectief

Hoe veilig voel ik mij, in deze tijd? is het thema van de Jaardag, die we op 4 november organiseren. We willen je op deze dag graag ontmoeten, informeren en inspireren. De jaardag zal dit jaar anders zijn dan je van ons gewend bent. Via een livestream kun je thuis meekijken naar onder andere het verhaal van Ferry Zandvliet, één van de overlevenden van de verschrikkelijke terroristische aanslag in het theater Le Bataclan in Parijs, en een interactieve lezing door psycholoog en gedragsspecialist Kirsten Barkmeijer over de (on)veiligheid bij je werkgever, UWV-arts, arbeidsdeskundige, collega’s of arbo-arts. Aanmelden is nog mogelijk, klik op Jaardag.

Vrijwilliger worden

Wil je als vrijwilliger actief worden voor CNV Connectief? Kijk dan op onze vrijwilligerspagina voor vacatures of mail naar de ledengroep via cnvc-andersactieven@cnv.nl

 

Agenda

Vanwege maatregelen door de coronacrisis zijn alle activiteiten op locatie afgelast.

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Contact

Anders Actieven 
Wil je meer weten over de ledengroep of hierin actief worden, mail naar cnvc-andersactieven@cnv.nl