Anders Actieven

CNV Connectief steunt uitkeringsgerechtigden

Als je werkloos, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of langdurig ziek bent

Wanneer er iets misgaat met je gezondheid of wanneer je terechtkomt in een situatie van ontslag of afkeuring, hoeft dat niet het einde te betekenen van je betrokkenheid bij het werk en bij de vakbond. Ook in die situatie is CNV Connectief er voor je. Leden die werkloos, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of langdurig ziek zijn, kunnen zich aansluiten bij de ledengroep voor Anders Actieven van CNV Connectief. Het CNV is er voor iedereen en juist ook voor die leden die even wat extra steun nodig hebben. Daarom komt het CNV ook op voor verbetering van de positie van uitkeringsgerechtigden.

Uitkeringsgerechtigd? Geef het door!

Ben je lid van CNV Connectief en ben je uitkeringsgerechtigd of werkzoekend? Geef dit dan door aan onze ledenservice via cnvc-ledenservice@cnv.nl. Dan kunnen we je beter op de hoogte houden van de activiteiten van de ledengroep Anders Actieven.

Themadag Anders Actieven

Op 8 november vond de feestelijke themadag van de Anders Actieven van CNV Connectief (bestaande uit CNV Onderwijs, CNV Overheid, CNV Publieke Diensten en CNV Zorg & Welzijn) plaats. Deze stond in het teken van het verschil dat jij voor jezelf én voor anderen maakt. Klik hier voor de terugblik op deze themadag.

Vrijwilliger worden

Wil je als vrijwilliger actief worden voor CNV Connectief? Kijk dan op onze vrijwilligerspagina voor vacatures of mail naar de ledengroep via cnvc-andersactieven@cnv.nl

 

Contact

Anders Actieven 
Wil je meer weten over de ledengroep of hierin actief worden, mail naar cnvc-andersactieven@cnv.nl