Senioren

Gepensioneerden fietsen in de natuur uitsnede 840 bij 300

Als u gepensioneerd bent

Wanneer u stopt met werken en met pensioen gaat, hoeft dat niet het einde te betekenen van uw betrokkenheid bij CNV Connectief. Ook in die situatie is CNV Connectief er voor u. Leden die met pensioen zijn kunnen gewoon lid blijven en overgaan naar de ledengroepen voor senioren van CNV Connectief. Dit geldt voor alle seniore leden uit de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

Het CNV is er voor iedereen van jong tot oud. Daarom komt het CNV ook op voor de belangen van de gepensioneerde leden.

Met pensioen? Geef het door!

Als u stopt met werken kunt u dit doorgeven aan de ledenadministratie van CNV Connectief via cnvc-ledenservice@cnv.nl. Uw contributie zal dan worden aangepast.

Voor een overzicht van alle voordelen van het lidmaatschap van CNV Connectief voor senioren kunt u de onderstaande folder downloaden.

Nieuws

Als senior lid van het CNV ontvangt u twee keer per jaar de speciale CNV seniorenkrant. In deze krant staat informatie over de belangenbehartiging voor senioren en over bijeenkomsten van CNV senioren.
Ook ontvangt u ongeveer tien keer per jaar een digitale nieuwsbrief van de seniorengroepen Connectief.

Meer algemene informatie voor senioren is te vinden op de speciale website voor alle senioren van het CNV.

Contactpersoon

Senioren Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn (OPDZW)
Wilt u meer weten over de sectorgroep, over regionale groepen, of hierin actief worden, mail naar senioren-cnv-connectief@cnv.nl.

Senioren Onderwijs
Wilt u meer weten over de sectorgroep, over regionale rayons, of hierin actief worden, mail naar senioren-cnv-onderwijs@cnv.nl.