Vrijwilliger worden

Header-Image

Wil jij je graag inzetten voor jouw collega’s op je werk, in jouw regio of binnen jouw sector? Bij CNV Connectief kun je altijd aan de slag als vrijwilliger. We kijken graag samen met jou waar jouw eigen ambities, interesses en expertise liggen, zodat we een goede match kunnen maken. Als we een goede match hebben gemaakt, bespreken we samen welke ondersteuning en samenwerking we aangaan.

Kan een verenigingsorgaan ook gerichte scholing krijgen?

Het kan zijn dat jouw onderdeel van de vereniging graag iets wil leren. Dat is mooi, want vanuit de werkorganisatie willen wij jullie ondersteunen met jullie ontwikkelingen en ervoor zorgen dat de (gewenste) scholing tot het maximale resultaat leidt. We denken dus graag mee! Stuur je scholingswens met de doelstelling van de scholing, behoefte en verwachtingen naar actieveledencollege@cnv.nl. Op basis hiervan kunnen we in samenwerking met CNV Academie een passend voorstel doen.

Heb ik recht op verlof van mijn werkgever voor het bijwonen van een scholing?

Vaak kan je op basis van je cao betaald verlof krijgen voor deelname aan activiteiten.

{"single_open":"true","transition_speed":"300"}

Online Academie

Een aantal CNV vrijwilligers maakt gebruik van de online leeromgeving van CNV. Heb je inlogggegevens ontvangen, dan kun je hier inloggen. Ben je je inloggegevens kwijt, stuur dan een e-mail naar servicebureau@cnv.nl

Overzicht met de actuele vrijwilligersfuncties: