Vrijwilliger worden

Header-Image

Wil je jezelf ontwikkelen en je eigen kwaliteiten ontdekken, word dan vrijwilliger bij CNV Connectief.

Het vrijwilligerswerk kan gezien worden als een baan met vele voordelen, je kunt invloed uitoefenen, je ontmoet collega’s uit het hele land en afhankelijk van je vrijwilligersfunctie krijg je extra informatie. Bovendien is de opgedane ervaring natuurlijk een mooie aanvulling op je cv.

Voor onze vrijwilligers zijn er diverse functies. Afhankelijk van je tijd en je competenties kun je kiezen voor functiegerichte of taakgerichte activiteiten. Je kunt denken aan deelname aan een sectorbestuur waarbij je samen met andere vrijwilligers verantwoordelijk bent voor het zorgdragen voor visieontwikkeling en beleid binnen je sector en van het reilen en zeilen van je sector tot een vrijwilligersfunctie voor het opzetten en ondersteunen van bijeenkomsten.

Ook kun je binnen jouw organisatie of instelling ons aanspreekpunt worden, waarbij je vragen van collega’s beantwoordt of hen doorverwijst binnen de organisatie van CNV Connectief.

Overzicht met de actuele vrijwilligersfuncties:

Passen deze vacatures niet bij jou, maar wil je wel graag als vrijwilliger aan de slag. Stuur een mail met je motivatie en je CV naar verenigingsbureau@cnv.nl. Je kunt hier ook terecht voor meer informatie.