Coördinator opleiden en training

24-36 uur

Kan jij organiseren als de beste en lijkt het jou leuk om klantcontacten goed te onderhouden? Dan is de functie Coördinator Opleiden en Training echt iets voor jou!

Wie ben jij?

Je bent een initiatiefrijk organisatietalent met commerciële vaardigheden. Je coördineert alle werkzaamheden rondom het opleiden en trainen binnen de CNV Academie en van de actieve leden in onze vereniging. Je houdt ten allen tijde het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je weet goed in te spelen op klantvragen en krijgt er energie van om de match te maken tussen klanten, trainers en ons aanbod en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het succes van onze trainingen.

Wie zijn wij?

CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor alle werkenden in de publieke sector. Samen met onze ruim 105.000 leden zetten we ons in voor goede arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en een stevige positie van werkenden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van hulp op allerlei thema’s die nauw verband houden met werk en inkomen.

We zijn een vakbeweging en staan steeds dichter bij werkenden. We willen relevant zijn voor alle werkenden en aansluiten op wat zij op de werkvloer nodig hebben. Wij willen hen aan ons verbinden om vanuit een collegiale en constructieve wijze inhoud te geven aan de vernieuwing en om vanuit die context met nieuwe vormen van dienstverlening en productaanbod te komen. We geven hiermee een stem aan de grote groep publieke professionals en hebben de ambitie om hét platform voor werkend Nederland te zijn. CNV Naast je!

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de intake en aftersales van al onze klanten, die onze dienstverlening afnemen en je coördineert daarnaast de planning en organisatie van de trainingen voor onze actieve leden en het geven van gastlessen aan studenten
 • Je verstrekt informatie aan nieuwe en bestaande klanten over onze dienstverlening en je bouwt en onderhoudt bestendige relaties.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt en zoekt de optimale match tussen klant en een trainer-adviseur uit ons vaste team en/of de flexibele schil.
 • Bij opdrachten verzorg je de intake, zorg je ervoor dat je de klantvraag helder hebt, maak je prijsafspraken en offertes en koppel je de juiste trainer-adviseur of docent aan de klant en zijn vraag.
 • Je ondersteunt, stimuleert en coördineert de trainer-adviseurs in hun klantcontacten met het oog op onder andere relatiebeheer en salesacties.
 • Je bewaakt de voortgang van de voorbereiding van de opdrachten, plant de werkzaamheden, zorgt voor een adequaat facturatie- en betalingsproces en genereert managementrapportages.
 • Je verstuurt nieuwsbrieven, houdt brochures, handleidingen en trainingsmateriaal up to date en signaleert waar overlap of lacunes in het materiaal ontstaat, waarbij je voorstellen doet ter verbetering.
 • Je zorgt ervoor dat de training goed is georganiseerd en voorzien van de juiste middelen.
 • Je bent een spin in het web en werkt voor het opleidingsprogramma van actieve leden nauw samen met Vereniging & Organisatie en voor marketing en sales met onze afdeling Marketing & communicatie

Wij vragen:

 • Voor deze functie heb je een afgeronde MBO4 / HBO opleiding en ervaring met (after)sales, accountmanagement en/of projectmatig werken.
 • Je weet relaties op te bouwen en te onderhouden en je zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent en blijft van de kennis en inhoud van onze producten.
 • Je weet zaken planmatig aan te pakken, in te richten en overzichtelijk te houden en je werkt resultaatgericht.
 • Je bent digitaal vaardig (MS Office) en je hebt ervaring met facturatie-en betalingssystemen.
 • Je houdt van dynamiek: je kunt je eigen werkzaamheden organiseren en je kunt snel schakelen tussen verschillende onderdelen van het werk.

Wat bieden we jou?

Voor deze functie bieden wij een marktconform salaris van minimaal € 2.804 en maximaal € 3.842 per maand op fulltime basis (36 uur per week). Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, een NS businesscard voor woon-werkverkeer, 30 verlofdagen op fulltime basis per jaar en thuiswerkmogelijkheden en -faciliteiten.

In deze gevarieerde en dynamische functie is er volop ruimte voor eigen initiatief, professionele vrijheid, groei en ontwikkeling.

Word jij onze nieuwe collega?

CNV Connectief (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wil maken voor de werkenden in Nederland. Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Céline van Elst, manager relatie, training & advies op telefoonnummer 06 – 12460898.

Sollicitatie

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer? Dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet. Je sollicitatie kun je tot uiterlijk 30 november per e-mail sturen naar hrm@cnv.nl.