Hr business partner

Voor 32-36 uur

Ben jij een ervaren hr business partner en heb je ervaring met alle organisatieaspecten die een samenwerking of fusie met zich meebrengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn een vakbeweging die steeds dichter bij werkenden staat. We willen relevant zijn voor alle werkenden en aansluiten op wat werkenden op de werkvloer nodig hebben. Wij willen hen aan ons verbinden om vanuit een collegiale en constructieve wijze inhoud te geven aan de vernieuwing en om vanuit die context met nieuwe vormen van dienstverlening en productaanbod te komen. We geven hiermee een stem aan de grote groep publieke professionals en hebben de ambitie om hét platform voor werkend Nederland te zijn. CNV Naast je!

Binnenkort start het fusieproces tussen vier CNV-bonden naar één CNV. Ondertussen blijft ‘de winkel open’.

Wat ga je doen

  • Je bent sparringpartner voor individuele managers of bestuursleden in de uitvoering van hun leidinggevende taken en je ondersteunt hen in de processen die er zijn op het gebied van personeelsbeleid.
  • Je bent actief deelnemer aan de overleggen van management en or en adviseert hierin proactief over (integrale) verbeteringen op het gebied van personeel en organisatie.
  • Vanwege de op handen zijnde fusie opereer je als P&O-adviseur voor het bestuur en management, richting de OR, fusiepartners en de externe fusiebegeleiding. Je zorgt voor tijdige, implementeerbare input tijdens het fusieproces, geeft de organisatie mede vorm na de fusie, managet de informatiestroom en pikt signalen op van medewerkers.
  • Je neemt als HR expert deel aan interne werkgroepen rondom organisatiecultuur, functiehuizen, sociaal plan, plaatsingsprocessen, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, etc.
  • Naast de dagelijkse routine rondom alle HR-processen van in-, door en uitstroom ben je ook met thema’s bezig op het gebied van blijvende inzetbaarheid, hybride werken en multidisciplinaire samenwerking en neem je deze thema’s mee richting de toekomstige organisatie.

De hr businesspartner werkt intensief samen met de hr adviseur. Beide functies zijn onderdeel van de staf, samen met de businesscontroller, bestuurssecretaris en business process manager. De staf maakt deel uit van de afdeling Vereniging & Organisatie.

Wie ben jij

Voor deze functie heb je een afgeronde hbo-opleiding HRM/P&O en aantoonbare ervaring op het gebied van organisatieveranderingen/fusie en alle organisatie- en cultuuraspecten die daarbij komen kijken.

Je weet zaken overtuigend voor het voetlicht te brengen en te voorzien van een degelijk advies. Je hebt een planmatige aanpak, werkt overzichtelijk en resultaatgericht. Samenwerking en integriteit vormen een grondhouding naast een kritische en daadkrachtige houding die worden ingezet om doelen te bereiken. Je bent digitaalvaardig. Een dynamische omgeving schrikt je niet af: je kunt je eigen werkzaamheden organiseren en je kunt snel schakelen tussen verschillende onderdelen van het werk en verschillende niveaus van overleggen.

Wat bieden wij

Je wordt onderdeel van een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de groei en ontwikkeling van haar medewerkers. De baan is afwisselend met veel ruimte voor eigen initiatief, regelruimte en professionele vrijheid.

Voor deze functie bieden wij een marktconform salaris van minimaal €3.592,00 en maximaal €4.922,00 per maand op fulltime basis (36 uur per week). CNV Connectief heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantietoeslag, 30 verlofdagen, gratis woon-werkverkeer via openbaar vervoer, een uitstekende pensioenregeling met een werknemerspremie van 25% en een flexibel werkbeleid (gezonde mix van werken op kantoor en thuis).

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Jolanda van de Weijdeven, sr hr adviseur, telefoon: 06-22993757.

Sollicitatie

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer? Dan zien we je cv en motivatie tegemoet. Reacties zonder motivatie nemen we niet mee in de selectie.

CNV Connectief (h)erkent het belang van een diverse en inclusieve werkvloer; waar je geboren bent, hoe je je identificeert en van wie je houdt maakt ons niet uit. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil wilt maken voor de werkenden in Nederland.

Je sollicitatie kun je uiterlijk tot 19 november sturen naar hrm@cnv.nl, onder vermelding van ‘hr business partner’.