Managementassistent

32-36 uur

Ben jij op zoek naar een boeiende baan waar je samen met je collega's dagelijks zorgt voor de ondersteuning van bestuur en management? Een weet je van nature goed met vertrouwelijkheid van zaken om te gaan in een bestuurlijke en politieke omgeving? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Het secretariaat is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het bestuur, sectorbesturen en het management. De ondersteuning richt zich op het faciliteren van de bestuurs- en managementleden in een dynamische en politiek-gevoelige omgeving. Het secretariaat bestaat uit een goed samenwerkend team van 5 medewerkers, aangestuurd door de manager Verenging & Organisatie.

Wie zijn wij?

CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor iedereen die werkt, gaat werken, werk zoekt of gewerkt heeft in de publieke sector. Samen met onze ruim 112.000 leden zetten we ons in voor goede arbeidsomstandigheden en -voorwaarden. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van rechtsbijstand als het tegenzit.

Wie ben jij?

Jij bent een proactieve en enthousiaste managementassistent die die goed kan organiseren en plannen. Je weet (complexe) agenda’s effectief te organiseren, bereidt afspraken voor en schat het belang van afspraken of binnenkomende verzoeken goed in. Je houdt van de dynamiek en afwisseling van een secretariaat en kunt goed omgaan met onverwachte verzoeken en deadlines. Je bent gewend te werken met een veelheid aan ‘stakeholders’ waarbij je flexibel opereert maar koersvast blijft.

Wat ga je doen?

Als managementassistent bied je de gewenste dagelijkse ondersteuning aan bestuursleden en managers die bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Je verzorgt de verslaglegging, houdt actielijsten bij en zorgt voor opvolging van de gemaakte afspraken.
 • Je maakt planningen t.b.v. vergaderingen, personeelsbijeenkomsten en andere activiteiten.
 • Je signaleert gevoeligheden en denkt mee over aanpak en uitvoering van de ondersteuning van het bestuur en MT in brede zin.
 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aanleveringsproces van dashboardgegevens, inkoopopdrachten en het aanvragen/beoordelen van offertes.
 • Je verzorgt de interne communicatie op onze intranetpagina.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die:

 • een hbo werk- en denkniveau heeft;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en technieken;
 • integer te werk gaat;
 • ruime ervaring heeft met Microsoft office;
 • hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden, proactief en resultaatgericht is;
 • zelfstandig maar kan ook goed in teamverband kan werken;
 • streeft naar een voortdurende verbetering van processen en resultaten;
 • ervaring heeft met het werken in een vereniging of in een politiek gevoelige omgeving.

Wat bieden we jou?

Een marktconform salaris van maximaal € 3.595,00 bruto per maand. Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, een gratis NS-Business Card voor het woon-werkverkeer met 1e klas reizen, 30 verlofdagen op fulltime basis per jaar, thuiswerkmogelijkheden en -faciliteiten. In deze gevarieerde en dynamische functie is er volop ruimte voor eigen initiatief, professionele vrijheid, groei en ontwikkeling.

CNV Connectief staat voor gelijkwaardigheid en streeft er naar een inclusieve vereniging en beweging te zijn. Jouw unieke perspectief is waardevol en we moedigen iedereen die interesse heeft aan om te solliciteren.

Meer weten voor je solliciteert?

Je bent heel welkom om contact op te nemen met Hanneke Grolman, manager Vereniging & Organisatie. Als je een mail stuurt naar h.grolman@cnv.nl, ontvang je snel een reactie en vertellen we meer over de functie.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan jouw cv en motivatie vóór 31 januari 2023 naar hrm@cnv.nl o.v.v. ‘managementassistent’. Voor ons interessante kandidaten nodigen wij direct uit voor een gesprek.