Al het nieuws

Win jij die Nationale HR Zorg Award 2021?

Na afgelopen jaar kunnen we wel wat nieuwe energie gebruiken in de zorg. Daarvoor is stichting FWG op zoek naar frisse ideeën en projecten (in spe) van zorgorganisaties, die zorgen voor plezier en veerkracht. Of het nu een andere aanpak op de werkvloer is, een leuke manier om nieuwe medewerkers te werven, een vitaliteitsproject óf een organisatiewijziging. Als het medewerkers in de zorg maar helpt om weer (meer) energie te krijgen door hun werk en dit vast te houden.

Wil jij die Nationale HR Zorg Award 2021 winnen? Doe mee vóór 18 augustus!

Altijd prijs

Elke inzending wordt door FWG Progressional People in de spotlights gezet. Zo kunnen we met z’n allen zoveel mogelijk zorgorganisaties inspireren en met elkaar kennis, ideeën en ervaringen uitwisselen.

Hiernaast wordt er door een onafhankelijke voorselectiecommissie en vakjury één echte winnaar uitgekozen. Deze wint op 12 oktober een bokaal en ondersteuning ter waarde van € 10.000,- om het idee of de projectplannen verder uit te werken of opvolging te geven. Heb je de juryprijs niet gewonnen? Dan maak je nog kans op de publieksprijs én de vermelding voor een origineel idee of project.

Meer info over deze winactie en meedoen?