Meer zeggenschap op de werkvloer met Merkbaar Beter

Op de Dag van het werkplezier in de zorg komt Merkbaar Beter met een nieuw portfolio van interventies om te zorgen dat zorgmedewerkers een merkbare verbetering ervaren op het gebied van zeggenschap, werkplezier en gezond werken.

Merkbaar Beter is een samenwerking van CNV Zorg & Welzijn en V&VN om personeel in de zorg te behouden. Zorgmedewerkers worden actief betrokken bij het oplossen van knelpunten in hun werk. Het doel is dat zij op korte termijn een merkbare verbetering ervaren op het gebied van zeggenschap, werkplezier en gezond werken.

Slimme oplossingen


CNV Zorg & Welzijn en V&VN zijn verenigingen van medewerkers in zorg en welzijn. Wij weten als geen ander hoe we medewerkers en medezeggenschapsorganen kunnen betrekken bij slimme en effectieve oplossingen. Medewerkers zullen sneller verbetering ervaren waardoor ook hun werkplezier toeneemt en werkdruk, verzuim en verloop afnemen.

Helder en actueel


Omdat elke organisatie anders is, bieden wij maatwerk. We bekijken per organisatie welke knelpunten er zijn. Dit doen we door in gesprek te gaan met zorgmedewerkers, medezeggenschapsorganen, HR en werkgevers. Daarnaast bieden wij een helder en actueel overzicht van



bestaande interventies die bijdragen aan het behoud van personeel. Hierdoor kan de werkgever samen met de zorgmedewerkers een keuze maken voor een geschikte interventie. Na afloop kijken we samen of er merkbaar verbetering wordt ervaren.

De gesprekken, dialoogsessies en het advies zijn gratis. Alleen aan de gekozen interventie kunnen kosten verbonden zijn.

Interesse?


Wil jij ook een merkbare verbetering op het gebied van zeggenschap, werkplezier en gezond werken in jouw organisatie? Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een informatiegesprek op www.merkbaarbeter.nl of stuur een mail naar Lotte Freyee: l.freyee@cnv.nl