'Nieuwe dingen uitproberen brengt ons verder!'

Goed Werk!

Mensen in de publieke sector doen goed werk. En kunnen anderen inspireren om ook goed werk te doen. Eén van hen is Anna de Boer, innovatiecoach op ROC van Amsterdam.

Goed Werk! van innovatiecoach Anna de Boer

In de inspirerende videoreeks Goed Werk! volgen we CNV’ers die visie hebben op werk, leven en ontwikkeling. In deze tweede editie neemt Anna de Boer ons mee in haar speech. Zij vertelt hoe de topsport en tegenslagen haar hebben geleerd door te zetten, ambities te hebben, open te staan. En hoe digitalisering je werk efficiënter, effectiever én leuker kan maken.
‘We praten vaak over onszelf, onze eigen passie, onze eigen ideeën. Maar kunnen we niet beter luisteren naar de ander? Onze eigen ideeën kennen we toch al? Ik wil je uitdagen: verbind met elkaar. Durf je kwetsbaar op te stellen, je open te stellen en ook om hulp te vragen als je dat nodig hebt. Er valt zoveel te halen bij de ander! Uit die verbinding ontstaat groei! Luister en kijk naar Anna’s verhaal en laat je inspireren.

De sleutel tot innovatie ligt voor mij in het durven experimenteren en samenbrengen van ideeën. Nieuwe dingen uitproberen brengt ons verder en het maakt ons werk leuk!

Anna de Boer

Verdiep je in digitalisering

We hebben mooie artikelen over digitalisering in het onderwijs voor je op een rij gezet.