Webinars persoonlijke ontwikkeling en belangenbehartiging vanuit drijfveren

Iedereen heeft drijfveren. Dat zijn de redenen waarom jij in beweging komt. Deze drijfveren verschillen per individu. Wat zijn bijvoorbeeld jouw redenen om jezelf te ontwikkelen? Waarom zou jij je willen inzetten in een andere rol, projectgroep of bijvoorbeeld als OR-lid?

Als lid van de ondernemingsraad heb je invloed op beleid. Je overlegt immers met mensen die (mede) aan het roer staan van instellingen, overheden en bedrijven. Wil je je inzetten voor je collega's en cliënten, voor gelijke kansen voor iedereen, een veilig werkklimaat, duurzame inzetbaarheid en een goed arbobeleid, of gewoon omdat je het interessant vindt en extra verdieping zoekt in je werk, meld je dan aan voor de webinars persoonlijke ontwikkeling en belangenbehartiging vanuit drijfveren.

Persoonlijke ontwikkeling

Een nieuwe rol binnen jouw organisatie zal nieuwe vaardigheden van je vragen, zal je nieuwe kennis brengen en ja, soms ook ongemakkelijk zijn. Daarom organiseren we een reeks webinars over drijfveren en persoonlijke ontwikkeling. Die helpen je goed op weg als je met collega’s samenwerkt in projecten of wanneer je bijvoorbeeld als OR-lid aan de slag wilt om de belangen van het personeel te vertegenwoordigen, bijvoorbeeld bij een gemeente. Dat zeggen we niet voor niets, want in maart zijn o.a. in veel gemeenten OR-verkiezingen. In aanloop daarnaartoe organiseren we voor alle CNV-leden een drietal bijeenkomsten. De webinars, gegeven door Annemiek Stam van KAMELEON, zijn gratis online (15.00 tot 16.00 uur) te volgen. Heb je vragen over de webinars of wil je meer informatie over OR-werk? Neem dan contact op met Anneke Scheurink, a.scheurink@cnv.nl, of kijk op: OR-verkiezingen gemeenten 2023 (cnv.nl).

Gratis drijfveren analyse

De eerste 25 deelnemers aan de webinars op 3 november of 17 november ontvangen gratis een persoonlijke drijfveren analyse. Wanneer je de persoonlijke analyse wilt doen, dan delen wij jouw naam en emailadres alleen t.b.v. dit doel met KAMELEON/Profile Dynamics. Uiteraard worden deze gegevens niet gedeeld met derden.

Maak je keuze en schrijf je in voor:

Webinar 17 november – Belangen behartigen vanuit drijfveren

(link voor deelname)

Webinar 1 december – Vormen van medezeggenschap, werven van kandidaten en organiseren van verkiezingen

(link voor deelname)