Festival Sterk aan het Werk voor medewerkers SW en Aan de slag

Aan de slag met leren en met je eigen ontwikkeling. Dat is het uitgangspunt van SBCM Kenniscentrum en A&O-fonds sociale werkgelegenheid voor het organiseren van 10 t/m 14 oktober van het 'Sterk aan het Werk'-festival. Naast de online variant is er op dinsdag 11 oktober voor medewerkers die vallen onder de cao SW en Aan de slag een fysieke dag in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Het individuele ontwikkelgesprek, jouw leerstijl en werkplezier. Dat zijn drie van de verschillende korte, leuke en leerzame workshops van circa 30 minuten die op 11 oktober op het programma staan in het voormalige treinstation in Utrecht tijdens het Sterk aan het Werk-festival. Daarnaast is er die dag een gezamenlijk programma met o.a. de prijs aan de winnaars van de Topperverkiezing. Medewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dit de nodige moeite, en daarmee anderen inspireerden. Presentator van dienst is cabaretier Jörgen Raymann. Hij vindt een leven lang ontwikkelen heel belangrijk. ‘Elke avond als ik naar bed ga, moet ik van mijzelf een stukje slimmer zijn dan toen ik opstond die ochtend’, zegt hij in de Festivalkrant.

Gratis meedoen

Online kunnen de SW en Aan de slag-medewerkers gratis meedoen via de festival-app. De app bevat korte activiteiten (maximaal 10 minuten) over de thema’s: digitale vaardigheden, taal & cultuur, gezond & veilig werken, prettig samenwerken en geld & rekenen. Na afronding kan een certificaat worden gedownload en is er kans op een kleine prijs. Weten of medewerkers nog kunnen worden aangemeld voor het gratis live-festival? Stuur dan een mail naar info.sbcm@caop.nl.