Onderzoek naar rouw op de werkvloer

Vanaf vandaag sturen wij én ZorgfocuZ uitnodigingen rond binnen de sector zorg en welzijn om deel te nemen aan een onderzoek over rouw op de werkvloer. We willen onderzoeken hoe medewerkers in deze sector de terugkeer op het werk ervaren na een ingrijpend verlies, en wat zij de gewenste ondersteuning vinden. In de sector Zorg en Welzijn is het misschien wel extra lastig om met rouw om te gaan. Want hoe zorg je voor anderen als je ook voor jezelf moet zorgen tijdens een periode van rouw?

Heb je hierover geen mails ontvangen en wil je wel deelnemen aan het onderzoek? Dat kan via onderstaande links.

Deelname aan het onderzoek

Dit onderzoek wordt gedaan in opdracht van CNV Zorg & Welzijn en wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau ZorgfocuZ. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om onder meer een speciale Handreiking Rouw op te stellen voor medewerkers in de Zorg- en Welzijnssector. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 12 minuten. Je kunt meedoen tot en met 12 juni. Uiteraard is deelname is geheel vrijwillig.

Privacy

ZorgfocuZ zorgt voor strikt vertrouwelijke behandeling van alle gegevens en waarborgt jouw privacy. Jouw deelname is anoniem. De antwoorden die je geeft zijn niet te herleiden naar jou als persoon.

Laat je stem horen en word ook lid!

Samen staan we sterker.

  • Samen voor betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit