Ziekenhuis

Cao Ziekenhuizen

-
Nieuwe cao in onderhandeling
Joost Veldt
Onderhandelaar cao Ziekenhuizen

De cao Ziekenhuizen geldt voor alle werknemers die werken bij een revalidatiecentrum of ziekenhuis dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). In de cao staan afspraken over loon, het scholingsbeleid, arbeidsomstandigheden en veilig en gezond werken. We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV aandragen. We roepen daarom onze leden op om onderwerpen aan te dragen voor de nieuwe cao.

CNV Zorg & Welzijn en de andere bonden hebben weer gesproken met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) over een nieuwe cao voor de sector. Op de agenda stonden roosters en werktijden, duurzame inzetbaarheid en eerder stoppen met werken.

Jongeren uit de sector

We zijn benieuwd naar wat jongeren vinden van de cao. Ben jij jonger dan 35 jaar? Dan nodigen we je uit om mee te denken. Dit kan door een vragenlijst in te vullen. Of schuif aan bij een digitaal overleg tussen jongeren uit de sector en de onderhandelaars van het CNV. Jouw mening telt! Je hoeft hiervoor geen lid te zijn of te worden van het CNV.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Joost Veldt
Onderhandelaar cao Ziekenhuizen
Telefoon
06 51 24 40 67

Downloads

Download jouw cao

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen