Wat merk jij van de nieuwe bekostiging in de GGZ?

Sinds 1 januari is in de GGZ een nieuw bekostigingsmodel ingevoerd: het zorgprestatiemodel (ZPM). Er zijn voor contacten met cliënten verschillende tijdsduur en tarieven vastgesteld en indirecte tijd hoeft niet meer apart bijgehouden te worden.

Wij zijn benieuwd wat de effecten zijn van dit ZPM voor de werknemers in de GGZ. Merk je er iets van en leidt het inderdaad tot minder administratie? We benaderen daarom onze leden in de sector met een korte enquête. Ook niet-leden kunnen die invullen. De resultaten gebruiken we bij de evaluaties die gaan plaatsvinden, zodat de ervaringen van werknemers daarbij niet vergeten worden.

Vul de enquête dus in en deel hem met collega’s.

Klik hier voor de enquête, invullen kost ongeveer 5 minuten.

We vragen aan het eind van de enquête ook naar je gegevens, het is niet verplicht die in te vullen, maar het helpt ons in de analyse van de resultaten. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met je gegevens en gebruiken ze alleen voor deze enquête. Persoonsgegevens gebruiken we niet bij de rapportage of de publicatie van resultaten. Het mailadres willen we alleen gebruiken om eventuele vervolgvragen te kunnen stellen en je op de hoogte te brengen van de resultaten.

Wil je meer informatie over het zorgprestatiemodel, kijk dan bijvoorbeeld op: www.zorgprestatiemodel.nl