Meer CNV voordeel op de IZZ Zorgverzekering door VGZ

Dit betekent het voor jou als lid

Met ingang van het nieuwe jaar gaat CNV nauwer samenwerken met zorgverzekeraar VGZ. Voor onze leden betekent dit een jaar vol gezamenlijke relevante informatie voor een gezonde leefstijl en een verbeterd collectiviteitskorting. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De IZZ Zorgverzekering door VGZ

De IZZ Zorgverzekering door VGZ sluit met hun aanbod goed aan bij de thema’s die voor ons en onze leden van belang zijn. Voor onze leden betekent dit dat ze - naast een korting - ook gebruik kunnen maken van mooie extra’s, zoals webinars, workshops en tips voor een gezonde leefstijl. De vergoedingen zijn afgestemd op werken in de zorg. En biedt veel extra’s op het gebied van gezondheid en vitaliteit. De voordelen op een rij:

De voordelen op een rij:

  • Collectiviteitskorting voor jou en je gezin
  • Al aanvullend verzekerd vanaf € 5,95
  • Ruime vergoedingen voor fysiotherapie en mantelzorg
  • Razendsnel declareren met de IZZ Zorgverzekering app
  • Gezond Leven: gratis webinars, apps en tips


En daar bovenop vanuit IZZ, het ledencollectief van mensen uit de zorg:

Cadeautje van IZZ Zorgverzekering door VGZ

Om de samenwerking te vieren mogen we een cadeautje aanbieden aan onze leden, namelijk het webinar Beter en krachtiger mantelzorgen op 7 december van 19:30-20:30 uur.

Tijdens het webinar leer je hoe je omgaat met verwachtingen, eigen grenzen en balans. Ook ontdek je hoe je voor een betere afstemming zorgt tussen jou, degene die je verzorgt, je omgeving en zorgprofessionals. De sprekers zijn psycholoog Simone das Dores en Elke de Quay, moeder van een dochter met een meervoudige complexe handicap. Als zorgmedewerkers verdien je een accreditatiepunt voor het volgen van dit webinar.

Onze leden kunnen zich hier aanmelden voor het webinar.