Al het nieuws

Meld je team aan voor project Merkbaar Beter

We hebben je hulp nodig voor Merkbaar Beter. We hebben al mooie resultaten bereikt met dit gezamenlijke project van CNV Zorg & Welzijn en Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) om uitstroom uit de zorg te verminderen door zorgpersoneel actief bij beleid te betrekken, maar we willen graag bij meer organisaties aan de slag. Help ons en win een bioscoopbon voor twee.

Ken jij een team dat baat kan hebben bij Merkbaar Beter (www.merkbaarbeter.nl) en interesse heeft in een kennismakingsgesprek, meld dat team dan vooral aan. Of ken je een HR-manager op jouw werk die zich bezig houdt met behoud van personeel, dan ontvangen we graag zijn of haar naam.

We vragen jou om hulp, zodat we veel organisaties kunnen benaderen. We vinden het tijd om écht een verschil te maken, door zorgmedewerkers actief te betrekken. Vraag een informatiegesprek aan en breng verandering in jouw werksituatie.

Onder de eerste 5 reacties verloten we een bioscoopbon voor 2 personen. Maar de echte beloning is natuurlijk dat je met veel meer plezier kan werken.

Meld je aan bij Jacomijn Kruisbrink j.kruisbrink@cnv.nl voor een vrijblijvend startgesprek, onder vermelding van 'teamaanmelding'.

.