CNV LeiderschapsLab

Jouw toekomst als schoolleider

Bekijk onze digitale brochure!

Ben jij teamleider, coördinator, directeur of op een andere manier leidinggevende in het voortgezet onderwijs? Dan heb jij te maken met flink wat uitdagingen. Tekorten, werkdruk, innovaties, onderwijskundige uitdagingen, oftewel: flink wat ballen om omhoog te houden. CNV staat naast jou als schoolleider en nodigt je uit voor het CNV LeiderschapsLab!

Het CNV LeiderschapsLab is een gratis programma en netwerk speciaal voor schoolleiders. Het houdt je up-to-date en verbindt je met andere schoolleiders. Goed om te weten: je hoeft géén lid van CNV te zijn!

Jouw ontwikkeling als schoolleider

We bieden verschillende trainingen en webinars aan. We beginnen sterk met de CNV AI academy powered by Skillstown. Hier kan jij je basiskennis over kunstmatige intelligentie opschroeven en leren hoe jij dat kan toepassen in de organisatie.

Daarnaast hebben we een webinar-serie aan waarin we onderwerpen aansnijden waar jij als schoolleider in het voortgezet Onderwijs mee te maken hebt. Denk aan belangrijke levensgebeurtenissen zoals rouw en de overgang, inhoudelijke onderwerpen zoals passend onderwijs, maar ook sociale veiligheid en agressie. Tijdens de trainingen gaan we in twee keer, twee sessies, dieper in op dienend leiderschap en het financieel fit programma.

Tussen de trainingen en webinars door organiseren we ook nog netwerkbijeenkomsten. We brengen jullie graag samen om met elkaar in gesprek te gaan over het schoolleiderschap. Neem eens een kijkje bij de buren!

Meld je aan voor de LeiderschapsLab inspiratiesessie!

Op woensdag 29 mei organiseert CNV Onderwijs een LeiderschapsLab Inspiratiesessie. Heb jij aan een van de programmaonderdelen deelgenomen? Wilde je deelnemen, maar kwam het qua tijden en plaatsen niet uit? We willen graag van je horen! Deel je ervaringen met ons tijdens deze bijeenkomst waarin we terugblikken en vooruitkijken. We hebben een inspirerende spreker en een workshop van een bekende onderwijsexpert voor je en sluiten na een netwerkborrel af om 18.00 uur. Ook aan dit programmaonderdeel zijn géén kosten verbonden.

Meld je hier aan!

Elke week een (online) webinar!

In februari, maart en april bieden we elke week een webinar aan, deze vinden plaats op de volgende data:

Trainingen

De sociale partners in het voortgezet onderwijs, CNV Onderwijs, AOb en Schoolleiders VO samen voor VO-raad, gaan samen aan de slag om de beroepsgroep van schoolleiders in het VO te versterken.

Is het CNV LeiderschapsLab iets voor jou?

Ook voor aspirant schoolleiders

Zie jij een carrière als schoolleider wel zitten? Voel je aangesproken! Van eindverantwoordelijke schoolleider zoals MT, bestuurder of directeur tot middenmanager zoals coordinator of teamleider: het LeiderschapsLab is voor iedereen in het onderwijs met een leidinggevende functie, ook voor de aspirerende schoolleider!

Ook als je géén lid bent

Geen lid van CNV? Geen probleem. Wij bieden het CNV Leiderschapslab ook aan voor niet-leden.

Kies wat jij wil

Zie je het hele pakket (nog) niet zitten? Helemaal goed. Je kan je voor alles los aanmelden. We raden je vooral aan om je e-mail bij ons achter te laten, zodat je op de hoogte blijft.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen binnen het CNV LeiderschapsLab? Laat dan bij ons je e-mailadres achter.